Stephanie Plevier

Adviseur Bouw & Vastgoed

Als een echte ‘people person’ sta ik altijd klaar om anderen te helpen hun doelen te bereiken. In mijn rol draait het voor mij om veel meer dan alleen het opbouwen en onderhouden van een waardevol netwerk binnen de aannemerij; het gaat mij om het echt leren kennen van de ambities en dromen van de mensen binnen mijn netwerk zodat ik hun nu of straks echt verder kan helpen.

Binnen de bouwwereld zie ik volop kansen om niet alleen te groeien, maar ook om een positieve impact te hebben. Laten we samen aan de slag gaan en de wereld om ons heen een stukje mooier maken!

Ik kijk er enorm naar uit om een netwerk op te bouwen binnen de bouwwereld en ik ben ontzettend leergierig als het gaat om alles wat daarmee te maken heeft. Zullen we een keer afspreken voor een kop koffie? Ik ben razend benieuwd naar jouw verhaal!

Bekijk de vacatures van Stephanie:

Toezichthouder Bouw Schiphol

Als Toezichthouder Bouw ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en voortgang van bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens planning, binnen budget en conform de geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd. Met jouw oog voor detail en technische kennis zie je erop toe dat alle bouwkundige werkzaamheden voldoen aan de gestelde eisen en specificaties.

Meer lezen...

Hoofd Werkvoorbereiding

Wil jij een cruciale rol spelen in het succes van grootschalige utilitaire projecten? Ben je op zoek naar een dynamische omgeving waarin jouw ervaring en ambitie tot bloei kunnen komen? Dan is deze vacature als Hoofd Werkvoorbereiding binnen de regio Amsterdam bij onze opdrachtgever jouw kans op een spannend avontuur in de bouwwereld!

Meer lezen...