Werkvoorbereider Renovatie, Sloop & Onderhoud – Schiphol

Ben jij een gedreven werkvoorbereider met een passie voor bouwprojecten? Voor onze opdrachtgever zoeken we een Werkvoorbereider RS&O die ons team wil versterken en bouwprojecten van begin tot eind vlekkeloos laat verlopen. Als jij organisatorisch sterk bent en graag in een dynamische bouwomgeving werkt, is deze rol misschien wel iets voor jou?

Wat neem jij mee?

Je bent een organisatorisch talent dat bouwprojecten soepel en efficiënt laat verlopen. Stressbestendigheid is je tweede natuur en je weet altijd het overzicht te bewaren. Met een Mbo- of Hbo-diploma Bouwkunde en aanvullende cursussen op het gebied van werkvoorbereiding ben je goed voorbereid voor deze rol. Je hebt relevante werkervaring binnen de bouwsector, vooral in het werken met BIM-modellen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en schakelt moeiteloos tussen verschillende stakeholders. Je streeft naar het beste resultaat en hebt een ondernemende instelling.Werken als werkvoorbereider bij onze opdrachtgever betekent bouwen met impact. Wij bouwen en verbouwen ziekenhuizen en zorginstellingen waarbij het primaire proces, de zorg aan patiënten, gewoon doorgaat. In jouw functie als werkvoorbereider weet je de bouwkundige werkzaamheden zo te plannen dat er zo min mogelijk overlast ontstaat. Goede afstemming met de opdrachtgever, het uitvoeringsteam en co-makers/leveranciers is hierbij van groot belang.

Een klein stukje over het bedrijf:

Onze opdrachtgever ontwerpt, realiseert en onderhoudt toekomstbestendige leef- en werkomgevingen voor de generaties van nu en morgen. Met een team van ongeveer 400 collega’s, die allemaal met enthousiasme, kennis en vakmanschap werken, worden technisch uitdagende bouwprojecten en beeldbepalende gebouwen in Nederland gerealiseerd. De afdeling RS&O, waarvoor wij een Werkvoorbereider zoeken, richt zich op het plannen en organiseren van bouwprojecten, vaak in operationele omgevingen die 24 uur per dag in bedrijf zijn. Als Werkvoorbereider werk je vanuit de vestiging in Amsterdam (Schiphol-Rijk) en ben je betrokken bij projecten zoals de renovatie of nieuwbouw van ziekenhuizen, luchthaventerminals, hoogspanningsstations en kantoren. Deze projecten bevinden zich vaak in een operationele omgeving, waarbij de processen van onze klanten 24/7 doorgaan. Veiligheid staat hierbij altijd op nummer één.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.500,- en €5.000,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430