Projectleider Transformatie & Renovatie

Ben jij de gedreven Projectleider Transformatie & Renovatie die projecten tot een succes maakt? Met jouw passie, communicatieve kracht en technische kennis haal je het beste uit elke samenwerking!

Wat neem jij mee?

Als Projectleider Transformatie & Renovatie ben je verantwoordelijk voor het succesvol plannen, aansturen en afronden van renovatie- en transformatieprojecten. Jij zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde deadlines en budgetten worden uitgevoerd, terwijl je de hoogste kwaliteit waarborgt. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en technische kennis werk je nauw samen met opdrachtgevers, adviseurs, ketenpartners en gebruikers om de beste resultaten te behalen.

Je hebt een bouwkundige achtergrond met een HBO-diploma en ruime ervaring in de bouwsector. Je bent een mensgerichte leider met sterke communicatieve vaardigheden en een goed financieel inzicht. Je volgt de laatste ontwikkelingen in duurzame bouwmethodieken en bent in staat om managementinformatie effectief te gebruiken in je werk. Daarnaast ben je proactief, analytisch sterk en beschik je over een rijbewijs B.

Een klein stukje over het bedrijf:

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur begint. Bij de opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van iets groots. Ontdek een omgeving waar innovatie en inspiratie samenkomen, waar jouw ideeën de weg vrijmaken voor toekomstige bouwmijlpalen. Met moderne faciliteiten en een team van toegewijde professionals om je te ondersteunen, is de opdrachtgever de plek waar jouw carrière nieuwe hoogten kan bereiken.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.000,- en €4.500,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430