VitalProjects – Projecten & Consultancy

Projecten & Consultancy

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten gericht op het ontzorgen van projecten in de meest brede zin. Onze ondersteuning varieert van modelleerwerk tot actieve deelname in projectteams, met de mogelijkheid tot het volledig autonoom overnemen van werkzaamheden. Onze expertise omvat onder andere: adviseren in het ontwerpproces, kwaliteitscontroles via geavanceerde software zoals ACC, Solibri en Dalux, evenals coördinatiewerkzaamheden binnen deze platforms. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en ontwikkelen van (startende) BIM-teams, waarbij we onze kennis en ervaring inzetten om de efficiëntie en effectiviteit van uw projecten te verhogen.

Onze ervaring strekt zich uit over:

  • Grote utilitaire projecten;
  • Projecten voor (semi)overheden zoals waterschappen;
  • Infrastructuele projecten;
  • Repeterende woningbouw & woontorens.

Met een rijke ervaring in zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige disciplines, en een hoge interesse in andere vakgebieden, zijn wij de ideale partner voor een breed scala aan projecten. Meer weten? Neem contact met ons op;

Meer weten? Neem hier contact met ons op: Contactgegevens

Beheer

Naast al de nieuwbouwprojecten wordt in de BIM-wereld het beheer-, en onderhoudsfase steeds belangrijker. Regelmatig merken wij dat juist in deze fase accurate informatie mist, tekeningen onvolledig zijn en aanpassingen wellicht niet goed zijn bijgehouden. Vervelend, want dat betekent dat u niet volledig kan vertrouwen op de bestaande informatie.

Ons team is in staat modificaties en revisies te managen voor u, denk daarbij aan het omzetten van fysieke tekeningen en/of point clouds in een BIM model. Ook het constant bijwerken van revisies/as-built situaties in BIM modellen kunnen wij voor u verzorgen. Het gevolg? U beschikt over betrouwbare up to date informatie over uw projecten in de beheer-, en onderhoudsfase.

Meer weten? Neem hier contact met ons op: Contactgegevens

Transitie

Heeft u de ambitie om uw organisatie over te laten stappen naar het werken met BIM? Wij hebben ervaring in het begeleiden van dergelijke transitie trajecten en kijken daarbij niet alleen naar het proces en de techniek maar besteden tevens veel tijd aan het ondersteunen van de mensen die deze transitie door gaan maken.

Ons doel is niet alleen een succesvolle BIM transitie op te leveren maar tevens te zorgen dat de transitie wordt gedragen door uw mensen waarmee we de transitie borgen voor de lange termijn.

Meer weten? Neem hier contact met ons op: Contactgegevens