VitalSelect – Recruitment & Detachering

Recruitment & Detachering

Binnen de bouw en installatietechniek verbindt VitalSelect Recruitment & Detachering ambities met projecten en vacatures!

Het zit zo.

Door jou goed te leren kennen komen we te weten we wat je beweegt en wat je ambities zijn. Dat gaat trouwens vaak veel verder dan alleen maar groeien op de carrière lader, denk ook aan dichter bij huis willen werken of het vinden van een betere balans tussen werk en privé. Wat je beweegredenen ook zijn, wij horen het graag.
Wij investeren in relaties voor de lange termijn. Of je nou volgende maand een overstap wil maken of pas over vijf jaar het is ons echt om het even, wij willen jou leren kennen zodat wij bij VitalSelect Recruitment & Detachering op het juiste moment  je klaar kunnen staan.

Een aanpak die bewezen werkt, dit doen we namelijk al sinds onze oprichting in 2011. Een aanpak die de focus heeft op kwaliteit!

Wij zijn specialist in de Bouw en Installatietechniek, een bewuste keuze. Dit zijn de markten die wij door en door kennen, dit zijn de markten waarin wij ons al jaren thuis voelen.
Binnen deze markten werken onze professionals aan opdrachten bij; aannemers, installateurs, adviesbureaus, (semi)overheden en vastgoedeigenaren.

Kijk voor de meest recente vacatures en opdrachten hier; Openstaande vacatures

Onze focus ligt daarbij op de provincies Noord-Holland, Zuid- Holland en Utrecht, deze regio’s bedienen we vanuit ons kantoor in Amsterdam-Noord. Vanuit hier werkt een intrinsiek gedreven team, stuk voor stuk professionals binnen het recruitment vak. Zij zijn de stuwende kracht achter ons netwerk.

Wil je het team ontmoeten? Ontmoet ze hier; TeamVital

De volgende contractvormen zijn mogelijk:

Meer weten of wil je je aansluiten bij ons netwerk?
Neem contact met ons op; Contactgegevens