Deta-vast, wat is dat?

Bij een zogenoemde deta-vast constructie,  wordt de jij als professional gedetacheerd bij de opdrachtgever met als doel om na het einde van de detacheringsperiode in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Het werkt als volgt:

Je wordt door VitalSelect gedetacheerd bij een opdrachtgever. Tijdens deze detachering krijg je een goede indruk van de opdrachtgever en de opdrachtgever van jou. Als dat van beide kanten goed bevalt dan zal de opdrachtgever aan het einde van de detacheringsperiode jou een aanbod doen om bij hun in dienst te treden. Als je dat aanbod accepteert dan treed je dus na de detachering in dienst bij de opdrachtgever.

De voordelen van een deta-vast constructie zijn onder andere:

Voor werkgevers: Ze kunnen een medewerker grondig beoordelen op zijn of haar vaardigheden, kwaliteiten en op de culturele fit binnen het bedrijf, voordat ze een  dienstverband aanbieden. Dit vermindert het risico van een mismatch en de kosten die gepaard gaan met het aannemen en vervolgens weer moeten vervangen van een medewerker.

Voor werknemers: Jij krijgt de kans om de organisatie en de rol waarin je gaat werken goed  te leren kennenAls het werk en het bedrijf bevalt is er de mogelijkheid om, na een vooraf overeengekomen periode, door te stromen naar een dienstverband bij onze opdrachtgever.

Zou jij graag meer willen weten over het werken via VitalSelect of het inhuren van professionals via VitalSelect?
Neem contact met ons op; https://vitalselect.nl/contact/