Werving & Selectie, wat houdt dat in?

De core-business van VitalSelect betreft het detacheren van professionals echter sommige posities zijn niet middels detachering in te vullen. In uitzonderlijke gevallen voeren wij dan ook opdrachten uit op basis van Werving & Selectie.

Wat houdt dat precies in?

Bij dergelijke opdrachten gaan wij als gespecialiseerd recruitmentbureau een opdrachtgever helpen met het vinden en aanstellen van personeel om direct in dienst te nemen. Het proces begint met ermee dat de opdrachtgever een functieprofiel en -eisen doorgeeft aan ons. Wij gaan vervolgens op zoek naar geschikte kandidaten via ons netwerk, databases en headhunting-technieken.
Na een grondige screening stellen wij een shortlist van kandidaten samen en presenteren deze aan de opdrachtgever. De opdrachtegver voert interviews met de geselecteerde kandidaten, vaak met ondersteuning van ons
Na de interviews helpen wij met de feedback, salarisonderhandelingen en het aanbiedingsproces. Tot slot begeleiden wij de geselecteerde kandidaat naar zijn of haar nieuwe rol. We zorgen ervoor  tijdens het process dat zowel de kandidaat als de opdrachtgever tevreden zijn. Dit bespaart de opdrachtgever tijd en levert expertise op in het aantrekken van kwalitatief hoogwaardig personeel.

Bij deze opdrachten hanteren wij voor deze dienstverlening een zogenaamde fee. VitalSelect bespreekt graag samen met u wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot Werving & Selectie.

Voor vragen, neem contact op; https://vitalselect.nl/contact/