Projectdetachering, wat is dat?

Projectdetachering is een vorm van dienstverlening waarbij VitalSelect eigen specialistische medewerkers ‘uitleent’ aan een organisatie voor de duur van een specifiek project. Dit kan voor korte of langere periode zijn, afhankelijk van de behoeften van het project en de organisatie.

De meeste Professionals die gedetacheerd worden, zijn  in vaste dienst bij VitalSelect. Naast het juridisch werkgeverschap zorgen wij voor coaching, trainingen en loopbaanontwikkeling terwijl de gedetacheerde Professional op locatie werkt bij de opdrachtgever.

De voordelen van projectdetachering voor de opdrachtgever zijn onder meer:

  • Flexibiliteit: Uw organisatie kan snel Professionals inzetten zonder de lange termijn verplichtingen die komen kijken bij het aannemen van nieuw personeel.
  • Expertise: Gedetacheerde Professionals brengen vaak een hoge mate van expertise en ervaring mee, wat ten goede kan komen aan het project.
  • Efficiëntie: De meeste Professionals zijn ervaren en eraan gewend om snel te schakelen tussen opdrachtgevers en projecten ze zijn daarom snel inzetbaar zonder een lang inwerktraject.
  • Kosten: Alleen de gewerkte uren van onze Professionals worden in rekening gebracht.

Als je werkt bij VitalSelect zul je worden ingezet bij opdrachtgevers met behoefte aan extra capaciteit omdat ze het druk hebben. Het biedt jou  de kans om ervaring op te doen in diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kun je je snel ontwikkelen op het persoonlijke en professionele vlak.. Om jouw ontwikkeling goed te faciliteren organiseren wij minimaal 1 keer per 3 maanden een evaluatie gesprek waarin we jouw ontwikkeling borgen.

Zou jij graag meer willen weten over het werken via VitalSelect of het inhuren van Professionals via VitalSelect?
Neem contact met ons op; https://vitalselect.nl/contact/