Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider! Heb jij een passie voor woningbouwprojecten en zoek je een plek waar je kunt groeien in een informele en betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever, een kleinschalig aannemersbedrijf met 25 medewerkers, werk je aan prachtige projecten en draag je bij aan het realiseren van kwalitatief hoogstaande woningen. Als werkvoorbereider ben je van begin tot eind betrokken bij het bouwproces en zorg je samen met je team voor een vlekkeloze uitvoering. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Wat neem jij mee?

Jij brengt een afgeronde MBO-4 of HBO Bouwkunde opleiding mee en hebt minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider. Je hebt uitgebreide kennis van AutoCad en ervaring met BIM modellen is een pré. Je bent accuraat, ambitieus en hebt een grote dosis enthousiasme en zelfstandigheid. Daarnaast ben je leergierig en proactief, en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Jij floreert in een informele en betrokken werkomgeving waar collega’s bevlogen samenwerken. Met jouw ervaring en vaardigheden draag je bij aan het succes van onze mooie woningbouwprojecten.

Een klein stukje over het bedrijf:

De opdrachtgever is een kleinschalig aannemersbedrijf met een team van 25 medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in woningbouw en streven naar het realiseren van hoogwaardige, duurzame projecten. Hier staat kwaliteit voorop en werken we nauw samen met onze opdrachtgevers, adviseurs en leveranciers om het beste resultaat te behalen. De werksfeer hier is informeel en betrokken, waar medewerkers met passie en toewijding aan de mooiste projecten werken.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.500,- en €5.000,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430