Projectmanager – Schiphol

Heb jij een passie voor het managen van complexe projecten en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een gedreven Projectmanager die graag de touwtjes in handen heeft, communicatief sterk is en oog heeft voor detail. Als jij klaar bent om jouw leiderschap en organisatorische vaardigheden in te zetten voor uitdagende projecten, dan willen we graag met jou kennismaken!

Wat neem jij mee?

Als Projectmanager is het essentieel dat je ervaring hebt in projectmanagement, bij voorkeur in de bouwsector of een vergelijkbare technische omgeving. Je hebt een achtergrond op hbo- of academisch niveau en aantoonbare ervaring met het managen van multidisciplinaire teams. Belangrijker nog dan specifieke jaartallen is jouw vermogen om projecten van begin tot eind succesvol te leiden. Je bent een strategisch denker, oplossingsgericht en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je kunt effectief communiceren en samenwerken met interne teams, externe partners en opdrachtgevers.

Een klein stukje over het bedrijf:

Stap binnen bij onze opdrachtgever, een toonaangevende organisatie die zich richt op het realiseren van innovatieve projecten binnen de bouwsector. Elke dag werken wij met een team van gepassioneerde professionals aan diverse uitdagende projecten die impact hebben binnen onze sector. Bij ons heerst een inspirerende en collegiale sfeer, waarin jouw expertise en leiderschap worden gewaardeerd. Met interessante projecten en uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een stimulerende werkomgeving waarin jij kunt excelleren en groeien.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €4.000,- en €7.000,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.


Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430