Projectleider

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider! Heb jij een passie voor bouwprojecten en wil je werken in een informele, betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever werk je aan uitdagende projecten en speel je een cruciale rol in het realiseren van onze bouwambities. Als projectleider stuur je het team aan en zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van de projecten. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Wat neem jij mee?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de algehele planning, organisatie en coördinatie van onze bouwprojecten. Je stuurt het projectteam aan en bewaakt de voortgang, kwaliteit en kosten. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers om ervoor te zorgen dat alles volgens planning verloopt. Daarnaast draag je zorg voor de naleving van veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Met jouw leiderschapskwaliteiten weet je het team te motiveren en te zorgen voor een optimale samenwerking. Met een afgeronde HBO-opleiding in Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, ben jij de drijvende kracht achter succesvolle bouwprojecten. Je hebt uitstekende organisatorische en leidinggevende vaardigheden, en bent bedreven in het gebruik van projectmanagementsoftware. Jouw sterke communicatieve vaardigheden en proactieve houding maken jou een natuurlijke leider die het team weet te motiveren. Oplossingsgericht en stressbestendig, je zorgt ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Jij bent een teamspeler met oog voor detail die floreert in een informele en betrokken werkomgeving.

Een klein stukje over het bedrijf:

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bouwbedrijf met een sterk team van gepassioneerde professionals. Ze zijn gespecialiseerd in diverse bouwprojecten en streven naar kwaliteit en duurzaamheid in alles wat ze doen. Bij onze opdrachtgever werk je aan uitdagende projecten in een dynamische omgeving, waar innovatie en samenwerking centraal staan. De informele werksfeer en het betrokken team zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt en optimaal kunt presteren.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.500,- en €5.000,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430