Werkvoorbereider

Ben jij die gedreven professional die zich wil inzetten voor het realiseren van prachtige en duurzame gebouwen? Bij onze opdrachtgever draait het om innovatieve projecten waar jouw creatieve ideeën en klantgerichte aanpak centraal staan. Als werkvoorbereider en projectcoördinator speel je een cruciale rol in het coördineren en voorbereiden van bouwprojecten, waarbij je zorgt voor een vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder.

Wat neem jij mee?

Vanaf het moment dat de omgevingsvergunning wordt aangevraagd, ben jij dé spil in het web: je stemt af, coördineert, controleert, verzorgt de inkoop (samen met de projectleider) en draagt alles over aan het uitvoeringsteam. Regelmatig bezoek je de bouwplaats voor kennisoverdracht en om te zien wat er gebeurt, zodat je kunt leren en kennis uitwisselt met de uitvoerder en onze vaklieden. Je zult als projectcoördinator vanaf de Technisch Ontwerp-fase nauw betrokken bij de voorbereiding van bouwprojecten en verzorg je de BIM-coördinatie binnen het project.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een bouwkundige HBO-opleiding en enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur bij een bouwer die ook ontwikkelt. Jij hebt affiniteit met BIM en ziet het als een natuurlijk onderdeel van je rol als projectcoördinator. Heb je nog niet veel ervaring met BIM? Geen zorgen, dat valt te leren! We zoeken iemand die betrokken en assertief is, flexibel kan werken en duidelijk communiceert. Jij bent een doorzetter met een no-nonsense mentaliteit, die structuur aanbrengt in projecten.

Een klein stukje over het bedrijf:

Bij onze opdrachtgever worden bijzondere bouwprojecten gerealiseerd waar veel trots aan wordt ontleend. Of het nu gaat om woningen, onderwijsfaciliteiten, werkplekken, recreatieruimtes of sportaccommodaties, er wordt sterk ingezet op duurzaamheid en innovatie. Vanuit het centrale kantoor in Zuid-Holland wordt intensief samengewerkt met diverse partners in de bouwsector. De focus ligt op creatieve oplossingen en klantgerichtheid, met een sterke nadruk op milieuvriendelijke bouwmethoden. 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.500,- en €5.000,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430