Veiligheidsdeskundige

Wij zijn op zoek naar een gedreven project veiligheidskundige/KAM Manager! Heb jij een passie voor veiligheid en wil je werken in een informele, betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever werk je nauw samen met projectteams en de Directeur Productie om veiligheid te waarborgen en het KAM & VCA systeem te verbeteren. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Wat neem jij mee?

In jouw rol als project veiligheidskundige ben je verantwoordelijk voor het vroegtijdig identificeren van veiligheidsuitdagingen en het ondersteunen van de projectteams om deze aan te pakken. Je bent een expert op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en fungeert als coachende sparringpartner voor onze teams. Je werkt actief mee aan de digitalisering van ons KAM-systeem en zorgt voor de implementatie van veiligheidsbeleid. Daarnaast draag je bij aan het onderhouden van certificeringen en voer je audits uit. Je bent zowel in de voorbereiding als op de bouwplaats zichtbaar en zorgt voor een veilige werkomgeving. Met een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, ben jij de expert op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Je hebt een diploma in Middelbaar of Hoge Veiligheidskunde en een VCA-vol certificaat. Jouw kennis van Arbo wet- en regelgeving en je sterke communicatieve vaardigheden maken jou een uitstekende adviseur en trainer. Je hebt ervaring met veranderprocessen en ongevalsonderzoek en weet anderen te enthousiasmeren. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en werkt graag zelfstandig, maar weet ook goed samen te werken met collega’s.

Een klein stukje over het bedrijf:

Onze opdrachtgever is een regisserend bouw- en ontwikkelbedrijf, gevestigd omgeving Haarlem, met een rijke geschiedenis. De familiecultuur is nog steeds te herkennen in de platte organisatiestructuur met korte lijnen. Bij onze opdrachtgever staat ondernemerschap en verantwoordelijkheid centraal, met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Met een bevlogen team ontwikkelen en bouwen ze projecten in de omgeving van Haarlem en groot Amsterdam, waarbij samenwerking met partners en adviseurs centraal staat.


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3.400,- en €4.500,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430