Senior Calculator Kostendeskundige

Heb jij een passie voor bouwprojecten en voel jij je thuis in een dynamische omgeving zoals Schiphol? Wij zoeken een bevlogen Senior Calculator/Kostendeskundige die graag het overzicht behoudt, analytisch sterk is en een scherp oog heeft voor financiële details. Als jij klaar bent om jouw talenten in te zetten voor uitdagende projecten, dan willen we graag met jou kennismaken!

Wat neem jij mee?

Als Senior Calculator/Kostendeskundige is het essentieel dat je ervaring hebt in de bouwsector en bekend bent met haar dynamiek. Je hebt een achtergrond op hbo- of academisch niveau en hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Belangrijker nog dan specifieke jaartallen is jouw vermogen om projecten financieel en technisch mogelijk te maken. Je bent een kritische denker, oplossingsgericht en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je bent in staat om helder te communiceren en te sparren met collega’s, opdrachtgevers en partners.

Een klein stukje over het bedrijf:

Stap binnen bij de opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf dat toekomstbestendige leef- en werkomgevingen creëert. Elke dag werken zij met een team van gepassioneerde collega’s aan uitdagende bouwprojecten en beeldbepalende gebouwen in Nederland. Bij de opdrachtgever heerst een informele en laagdrempelige cultuur, waarbij jouw expertise en ervaring worden gewaardeerd. Met uitdagende projecten en uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt groeien en excelleren.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect ben je niet alleen actief met collega’s op kantoor of op de bouwplaats, maar maak je deel uit van een breed team van experts die via VitalSelect aan diverse opdrachten van onze partners werken. Hoewel je niet dagelijks in contact bent met dit team, onderhouden we gemakkelijk communicatie via onze eigen app en organiseren we regelmatig informele bijeenkomsten. Voordat we de financiële aspecten bespreken, willen we je graag meenemen naar wat “Vitaliteit” bij VitalSelect inhoudt: uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je persoonlijke en professionele groei. We begrijpen ook dat je een leven buiten het werk hebt, daarom bieden we flexibele werkopties aan en kun je via VitalSelect profiteren van korting op een sportschoolabonnement.

Onze beloning omvat onder andere:

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €4.000,- en €6.000,- bruto per maand)
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar
  • Begeleiding en coaching op maat door Stephanie.
  • Een vast contract, want we weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is.

Meer informatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stephanie Plevier +31 (0) 20 – 6656430