Vacatures

Nazorg Uitvoerder

Wij zijn op zoek naar een proactieve nazorg uitvoerder! Heb jij een oplossingsgerichte aanpak en vind je het leuk om opgeleverde projecten tot in de puntjes af te ronden? Bij onze opdrachtgever ben je samen met de nazorg coördinator het aanspreekpunt voor garantie- en servicemeldingen. Met jouw technische inzicht en probleemoplossend vermogen zorg je ervoor dat alle uitdagingen worden aangepakt. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Meer lezen...

Werkvoorbereider

VitalSelect is een toonaangevend advies- en recruitmentbureau gespecialiseerd in de installatietechniek. Wij verbinden talenten met vooraanstaande bedrijven binnen de sector en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van beide partijen. Voor een van onze gewaardeerde klanten, gespecialiseerd in woningbouwprojecten, zijn wij op zoek naar een gedreven en georganiseerde Werkvoorbereider.

Meer lezen...

Projectleider

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider! Heb jij een passie voor bouwprojecten en wil je werken in een informele, betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever werk je aan uitdagende projecten en speel je een cruciale rol in het realiseren van onze bouwambities. Als projectleider stuur je het team aan en zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van de projecten. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Meer lezen...

Veiligheidsdeskundige

Wij zijn op zoek naar een gedreven project veiligheidskundige/KAM Manager! Heb jij een passie voor veiligheid en wil je werken in een informele, betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever werk je nauw samen met projectteams en de Directeur Productie om veiligheid te waarborgen en het KAM & VCA systeem te verbeteren. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Meer lezen...

Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider! Heb jij een passie voor woningbouwprojecten en zoek je een plek waar je kunt groeien in een informele en betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever, een kleinschalig aannemersbedrijf met 25 medewerkers, werk je aan prachtige projecten en draag je bij aan het realiseren van kwalitatief hoogstaande woningen. Als werkvoorbereider ben je van begin tot eind betrokken bij het bouwproces en zorg je samen met je team voor een vlekkeloze uitvoering. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Meer lezen...

Werkvoorbereider

Ben jij die gedreven professional die zich wil inzetten voor het realiseren van prachtige en duurzame gebouwen? Bij onze opdrachtgever draait het om innovatieve projecten waar jouw creatieve ideeën en klantgerichte aanpak centraal staan. Als werkvoorbereider en projectcoördinator speel je een cruciale rol in het coördineren en voorbereiden van bouwprojecten, waarbij je zorgt voor een vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder.

Meer lezen...