Modelleur W

Ontwerp de toekomst met ons als Modelleur Werktuigbouwkunde.

Wat neem jij mee?

“Ben jij de gedreven en zorgvuldige teamspeler die wij zoeken? Heb je een passie voor werktuigbouwkundige installaties en ben je klaar om jouw talenten in te zetten voor uitdagende projecten? Dan is dit jouw kans om als Modelleur W te komen werken.

Je zult werktuigbouwkundige gebouwinstallaties ontwerpen en modelleren in 3D, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten zoals ziekenhuizen, overheidsgebouwen en universiteitsgebouwen. Samen met collega’s werk je aan diverse projecten in de regio, en soms ook landelijk. Je taken omvatten het uitwerken van ontwerpen in Revit, afstemming met collega’s, het signaleren en oplossen van knelpunten, het bewaken van de planning, en het contact onderhouden met leveranciers.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Als je bij VitalSelect werkt, maak je deel uit van meer dan alleen je collega’s bij de opdrachtgever. Je wordt namelijk onderdeel van een professioneel team dat dagelijks aan de slag is op verschillende opdrachten voor onze partners via VitalSelect. Hoewel je deze groep collega’s misschien niet dagelijks persoonlijk ziet, is contact houden eenvoudig. We organiseren namelijk borrels en bijeenkomsten, en daarnaast kun je iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Modelleur W veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij echter naar de financiële aspecten kijken, willen wij je meenemen in wat “Vitaliteit” voor ons betekent. We beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot Goodhabitz om je eigen ontwikkeling te stimuleren. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, wij bieden indien nodig ondersteuning voor thuiswerken en je krijgt korting op sporten.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 4300,- bruto per maand;
• Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430