Toezichthouder Elektrotechniek Schiphol

Als toezichthouder bouwprojecten op Schiphol speel jij een cruciale rol tijdens de bouwfase. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform aan de opdracht worden uitgevoerd. Kortom een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

Wat neem jij mee?

Ben jij een ervaren professional met uitgebreide kennis van elektrotechniek? Wil jij ervoor zorgen dat bouwprojecten op Schiphol ten allen tijde voldoen aan de gestelde eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als toezichthouder bouwprojecten speel jij een cruciale rol tijdens de bouwfase. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform aan de opdracht worden uitgevoerd, bewaakt de voortgang, veiligheid en kwaliteit, en signaleert eventuele afwijkingen. Daarnaast treed je handhavend op indien nodig.

Als toezichthouder bouwprojecten houd je dagelijks toezicht op de naleving van contractstukken, wet- en regelgeving, technische normen, voorschriften, kwaliteits- en werkplannen, evenals de Schipholregels en -procedures. Je voert inspecties en controles uit, beoordeelt documenten van de opdrachtnemer, controleert bouwmaterialen en -producten, en bewaakt de voortgang. Daarnaast neem je deel aan bouw-, werk- en coördinatievergaderingen, voer je bouwadministratie en rapporteer je bevindingen aan de projectmanager. Je speelt een actieve rol bij de oplevering en zorgt voor een soepele overdracht van het goedgekeurde opleverdossier aan de opdrachtgever.

Kortom een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is! 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij VitalSelect, waar je als toezichthouder bouwprojecten werkzaam zult zijn, maak je deel uit van een team van professionals die via VitalSelect aan diverse opdrachten werken voor onze relaties. Hoewel je niet dagelijks met al je collega’s bij de opdrachtgever samenwerkt, houden we gemakkelijk contact. We organiseren regelmatig borrels en bijeenkomsten, en via onze eigen VitalSelect App kun je eenvoudig met iedereen in contact komen.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van toezichthouder bouwprojecten veel van je vraagt en wij vinden dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij ingaan op de beloning, willen we je graag uitleggen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Wij beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot GoodHabitz om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we flexibele werkmogelijkheden en, indien nodig, een thuiswerkplek. Ook kun je profiteren van kortingen op sporten om je vitaliteit te stimuleren.

  • Een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de € 3836,- tot € 4973,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • Flexibele werktijden, goede werk/privé balans;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430

kas.lammers@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430

kas.lammers@vitalselect.nl