Werkvoorbereider W

Dompel jezelf onder in een omgeving vol innovatie en vooruitgang, waar elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt voor een gedreven Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde.

Wat neem jij mee?

Als Werkvoorbereider W speel je een essentiële rol in het voorbereiden en coördineren van diverse werktuigbouwkundige projecten. Je werkt nauw samen met de projectleiding en andere stakeholders om het technische ontwerp, de planning en de uitvoering van projecten te optimaliseren. Van het opstellen van projectindelingen tot het bewaken van de voortgang, jij bent de spil die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Maar jouw werk gaat verder dan alleen de operationele kant. Als Werkvoorbereider W ben je ook verantwoordelijk voor het calculeren, offreren en zorgen voor een efficiënte communicatie binnen het team. Je geniet van de afwisseling en uitdagingen die elke dag met zich meebrengt, terwijl je bijdraagt aan de succesvolle realisatie van innovatieve projecten.

Met een competitief salaris, een stimulerende werkomgeving en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, biedt deze rol alles wat je nodig hebt om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Dus, als jij klaar bent om jouw vaardigheden te laten schitteren in een omgeving vol mogelijkheden, reageer dan nu op deze vacature en ontdek waar jouw toekomst als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde je naartoe kan leiden.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Wanneer je deel uitmaakt van het VitalSelect-team als Werkvoorbereider W, werk je niet alleen met collega’s bij de opdrachtgever, maar maak je deel uit van een team van professionals die dagelijks actief zijn op diverse opdrachten van onze relaties. Hoewel je deze collega’s niet dagelijks ziet, onderhouden we gemakkelijk contact. VitalSelect organiseert niet alleen borrels en bijeenkomsten, maar je kunt ook eenvoudig iedereen bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Werkvoorbereider W veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat we in de details van de beloning duiken, willen we je eerst meenemen in wat “Vitaliteit” bij VitalSelect betekent. Wij beloven jou uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget, onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je ontwikkeling, flexibel werken, de mogelijkheid tot een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 4200,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430