Leidinggevend Monteur W

Sluit je aan als motivator van een team dat zich dagelijks inzet voor het realiseren van indrukwekkende installaties en het verlenen van uitmuntende service aan de klanten.

Wat neem jij mee?

Als aanvoerder van een team van 2-7 monteurs, leid je niet alleen, maar inspireer je. Je bent de motor die het project draaiende houdt, en daarbij verlies je nooit de kwaliteit en veiligheid uit het oog. Je bent niet alleen een technisch genie, maar ook een organisatorisch talent. Het beheren van materialen, het uitvoeren van testen, het controleren van werkzaamheden – jij doet het allemaal met finesse en precisie.

Administratie? Daar draai jij je hand niet voor om. Pakbonnen, urenstaten, bestelbonnen – jij hebt alles tot in de puntjes op orde. En vergeet niet, jouw rol reikt verder dan alleen technisch werk. Je begeleidt leerling-monteurs en stagiaires, waardoor je niet alleen een expert bent in je vakgebied, maar ook een mentor voor de volgende generatie.

Benieuwd aan wat voor projecten je gaat werken? Denk aan de nieuwbouw van hotels, zorgcentra’s, ziekenhuizen, recreatiepanden en kantoorpanden. Jouw expertise is hierbij onmisbaar voor het succesvol afronden van deze uitdagende projecten.

Dagindeling van een Leidinggevend Monteur W:

De ochtend:
• Briefing met het monteursteam.
• Inspectie op de bouwplaats.
• Ondersteuning en begeleiding van monteurs, inclusief praktische werkzaamheden.

De middag:
• Lunchpauze.
• Coördinatie van materiaalbestellingen voor het project.
• Kwaliteitscontroles en tests op de bouwplaats, inclusief praktische werkzaamheden.

De namiddag:
• Afhandeling van administratieve taken, zoals pakbonnen en urenstaten.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Leidinggevend Monteur W er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 4099,- bruto op basis van 40 uur per week;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een bedrijfsauto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430