Stefan van der Velden

Adviseur Installatietechniek

Ik ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk, omdat ook ik een plek heb gevonden waar ik mij thuis voel. Niet alleen heb ik het mooiste vak wat er is echter ook ben ik geïntrigeerd geraakt door de mensen in de installatietechniek. Het nuchtere karakter van deze mensen geeft mij de nodige lachmomentjes en tegelijkertijd brengt dit een bepaalde rust met zich mee. Zij zijn gevoed met passie voor hun werk en dat stralen ze uit. Die passie brengt een bepaalde energie met zich mee, waardoor ik graag een stapje harder loop en het onderste uit de kan wil halen om gezamenlijk succes te behalen.

Regelmatig bezoek ik opdrachtgevers om de voortgang te bespreken en sta ik in contact met mijn professionals. Ik sta naast je en denk met je mee, jouw uitdaging is mijn uitdaging, jouw ontwikkeling is mijn ontwikkeling. Samen maken we het onmogelijke mogelijk en creëren we een werkomgeving die meer betekent dan alleen werk!

Alles begint met een goed gesprek dus heb je een vraag of wil je een keer kennis komen maken? De koffie staat klaar, tot kijk!

Bekijk de vacatures van Stefan:

Engineer Werktuigbouwkunde

Bij deze opdrachtgever krijg je als Engineer Werktuigbouwkundige Installaties de unieke kans om een sleutelrol te vervullen in de ontwikkeling van werktuigbouwkundige installaties binnen diverse utiliteitsprojecten. Als essentieel onderdeel van het dynamische projectteam ben je betrokken vanaf de conceptfase tot aan de realisatie van projecten.

Meer lezen...

Projectleider W

Wij bieden de ideale uitdaging voor een gedreven Projectleider W die na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen de installatietechniek, toe is aan een volgende stap. Je krijgt de vrijheid om je eigen team samen te stellen en neemt de leiding in complexe project binnen de grote utiliteitsbouw.

Meer lezen...