Stephanie Plevier

Adviseur Bouw & Vastgoed

Als een echte ‘people person’ sta ik altijd klaar om anderen te helpen hun doelen te bereiken. In mijn rol draait het voor mij om veel meer dan alleen het opbouwen en onderhouden van een waardevol netwerk binnen de aannemerij; het gaat mij om het echt leren kennen van de ambities en dromen van de mensen binnen mijn netwerk zodat ik hun nu of straks echt verder kan helpen.

Binnen de bouwwereld zie ik volop kansen om niet alleen te groeien, maar ook om een positieve impact te hebben. Laten we samen aan de slag gaan en de wereld om ons heen een stukje mooier maken!

Ik kijk er enorm naar uit om een netwerk op te bouwen binnen de bouwwereld en ik ben ontzettend leergierig als het gaat om alles wat daarmee te maken heeft. Zullen we een keer afspreken voor een kop koffie? Ik ben razend benieuwd naar jouw verhaal!

Bekijk de vacatures van Stephanie:

Uitvoerder

Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in uitdagende bouwprojecten? Als Uitvoerder bij onze opdrachtgever krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw expertise in te zetten voor succesvolle projectuitvoeringen. Klaar om jouw stempel te drukken op bijzondere projecten? Lees snel verder!

Meer lezen...

Projectleider

Ben jij een gedreven projectleider met een passie voor bouwprojecten? Bij onze opdrachtgever werk je in een informele en betrokken omgeving aan uitdagende projecten, waarbij jij het team aanstuurt en de uitvoering vlekkeloos laat verlopen. Nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Lees verder!

Meer lezen...

Veiligheidsdeskundige

Wij zijn op zoek naar een gedreven project veiligheidskundige/KAM Manager! Heb jij een passie voor veiligheid en wil je werken in een informele, betrokken werkomgeving? Bij onze opdrachtgever werk je nauw samen met projectteams en de Directeur Productie om veiligheid te waarborgen en het KAM & VCA systeem te verbeteren. Lees verder om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden!

Meer lezen...