Werkvoorbereider Woningbouw

uur

Ga jij als werkvoorbereider bijdragen aan de realisatie van betaalbare, duurzame woningen? Onze opdrachtgever betreft een innovatieve aannemer die de technieken in huis heeft om deze woningen te realiseren.

Wat neem jij mee?

Jij bent een gedreven bouwkundige die in staat is om middelgrote woningbouwprojecten voor te bereiden en te plannen. Je gaat je bezig houden met het voorbereiden en plannen van het realisatieproces waarbij je je vooral gaat richten op net opstellen van overall planningen en inkoopschema’s. Verder ben je in de voorbereidende fase verantwoordelijk voor de juiste afstemming tussen alle betrokken partijen. Je hebt kennis van zowel de meer traditionele bouwmethoden als de vernieuwende methoden zoals bouwen met hout en 3D printen van woningen, voor dat laatste is het niet noodzakelijk om alle ins en outs te kennen echter je bent wel intrinsiek gedreven om hier alles over te weten te komen. Samen met het bestaande team, bestaande uit 12 werkvoorbereiders, draag jij zorg voor de complete voorbereiding, planning en overdracht naar de uitvoerder.

Bij voorkeur ben je in het bezit van een MBO of HBO diploma bouwkunde echter wij staan open voor kandidaten die via andere wegen hun kennis van de bouw hebben opgedaan. Wel is het prettig als je in de Flevopolder of de provincie Utrecht woont, dit ivm de projecten in deze regio.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

* een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €. 3.100,- en €. 4.300,- bruto per maand;
* een persoonlijk opleidingsbudget van €. 1.500,- per jaar;
* begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker 
020 6656430
06 29379333