Gerben Bakker

Oprichter | Managing Partner

Ik ben altijd nieuwsgierig, neem geen genoegen met “we doen het zo omdat we het altijd al zo doen” en geef niet op. Dat zorgt ervoor dat ik altijd weer met nieuwe mogelijkheden en inzichten kom. Of het nou nieuwe markten zijn, nieuwe ontwikkelingen in ons vak of nieuwe technieken ik duik erop en wil er graag alles van weten en uithalen.
Vervolgens leg ik verbanden en koppel ons netwerk zodat we er allemaal voordeel uit kunnen halen. Dit doe ik elke dag met veel passie voor onze professionals, onze relaties en ons kantoorteam.

Alles begint met een goed gesprek dus heb je een vraag of wil je een keer kennis komen maken? De koffie staat klaar, tot kijk!

Bekijk de vacatures van Gerben:

Toezichthouder Installaties (E)

Als toezichthouder installaties (E) op Schiphol speel jij een belangrijke rol in het beheer, onderhoud en aanpassingen aan de gebouw gebonden installaties op Schiphol. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform aan de opdracht worden uitgevoerd en bent betrokken vanaf voorbereiding tot oplevering. Kortom een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!


Meer lezen...

Adviseur Installaties (E)

Als Adviseur Installaties zorg jij dagelijks voor de bedrijfszekerheid en veiligheid van de installaties op verschillende locaties door heel Nederland. Je werkplek zal Utrecht zijn vanuit daar bezoek je de verschillende locaties. Jij bent de spil in alle activiteiten die in het MJOP en onderhoudsjaarplan staan opgenomen als het aankomt op de E installaties.

Meer lezen...