Werkvoorbereider+ Natuursteen

Wij zijn op zoek naar een gedreven werkvoorbereider met kennis van AutoCAD, die in staat is om projecten met natuursteen succesvol te plannen en te coördineren.

Wat neem jij mee?

Als werkvoorbereider ben je de drijvende kracht achter het realiseren van projecten met natuursteen, waarbij elke steen met zorg wordt gekozen en geplaatst. Je werkt nauw samen met de afdelingen finance, sales, installatie en productie om een naadloze uitvoering te waarborgen. Met jouw leiderschap breng je gedetailleerde plannen tot leven en zorg je ervoor dat deadlines worden gehaald zonder in te leveren op kwaliteit. Je bent als een regisseur die de verschillende elementen samenbrengt, waarbij elk onderdeel bijdraagt aan het uiteindelijke meesterwerk. Jouw rol is cruciaal in het verzekeren van een succesvolle en vloeiende voortgang van projecten met natuursteen.

Wat neem jij mee?
• Ervaring in de natuursteenbouw/interieur bouw is een pre, maar geen vereiste.
• Ervaring met AutoCAD is een must!
• Sterke plannings- en organisatorische vaardigheden, met de mogelijkheid om meerdere taken tegelijkertijd te beheren.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
• Stressbestendigheid en het vermogen om effectief te functioneren onder druk.
• Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om snel te reageren op veranderende projectvereisten.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Bij ons mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en kennis. We moedigen jouw persoonlijke groei aan met een opleidingsbudget en bieden volop kansen voor ontwikkeling. Bovendien organiseren we gezellige teamactiviteiten en borrels om jouw collega’s beter te leren kennen. Verder streven we er bij VitalSelect naar dat je op de meeste geschikte plek belandt, en daarom zetten we ons voortdurend in om dat te realiseren.

Als jij klaar bent om een sleutelrol te spelen bij deze projecten met natuursteen en je voldoet aan de bovenstaande vereisten, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Kom bij ons team en help mee om onze projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Stuur ons je cv en motivatie, en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Ook als je niet voldoet aan alle eisen van de vacature, moedigen we jou graag aan om te solliciteren als jij de functie interessant lijkt. We begrijpen dat iedereen unieke kwaliteiten en ervaringen heeft, en we zijn bereid om met je samen te werken om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond passen bij de mogelijkheden binnen onze organisatie.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tussen de €2.800,- en €4.500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
• Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Shaqyll Killop
06-57034478

Inlichtingen / Sollicitatie

Shaqyll Killop
06-57034478