Shaqyll Killop

Junior Adviseur Bouw & Vastgoed

Bij VitalSelect voel ik me helemaal op mijn plek, en ik ben ervan overtuigd dat dit de ultieme bestemming is voor professionals die een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Mijn ervaring in coaching en advisering hebben me geleerd dat er voor iedereen een ideale werkplek is, en ik heb alle vertrouwen dat ik degene kan zijn die jou helpt om die plek te ontdekken.
Samen zullen we de weg bewandelen naar een bloeiende carrière. Ik kijk er ontzettend naar uit om je te begeleiden bij het verwezenlijken van je professionele doelen. Samen zullen we de perfecte match vinden die jouw loopbaan naar nieuwe hoogten zal brengen.
Aarzel alsjeblieft niet om snel contact met mij op te nemen. Ik ben hier om jou te helpen, en ik sta klaar om samen met jou aan de slag te gaan om jouw professionele toekomst vorm te geven. Welkom bij VitalSelect, waar we geloven dat jouw succes ons succes is!

Alles begint met een goed gesprek dus heb je een vraag of wil je een keer kennis komen maken? De koffie staat klaar, tot kijk!

Bekijk de vacatures van Shaqyll:

Uitvoerder Bouw

Als Uitvoerder Bouw bij VitalSelect ben jij de regisseur van diverse onderhoudsprojecten. Met jouw bouwkundige expertise leid je de uitvoering en coördineer je naadloos met het projectteam. Je bent de rechterhand van de projectleider en hebt de vrijheid om je stempel te drukken op diverse projecten. Hier krijg je niet alleen de kans om je vaardigheden te tonen, maar ook de begeleiding die precies bij jou past. Laat je leiderschap schitteren in de wereld van de bouwuitvoering!

Meer lezen...