Floor van der Putten

Online Marketeer

Binnen VitalSelect neem ik momenteel de verantwoordelijkheid voor de online marketing op mij. Dit omvat het vormgeven van de nieuwsbrief, beheer van onze sociale mediakanalen en het opzetten van digitale campagnes. Ik bedenk vernieuwende concepten en strategieën om content te creëren die aansluit op de behoeften van professionals in de bouw- en techniekwereld.

Mijn doel is om VitalSelect en de technische gemeenschap nauwer met elkaar te verbinden door middel van creatieve en waardevolle inhoud. Hierdoor ontstaat niet alleen een grotere zichtbaarheid van ons merk, maar wordt ook de betrokkenheid en interactie met ons publiek gestimuleerd. Gezamenlijk werken we aan een omgeving waarin het delen van kennis wordt aangemoedigd en de passie voor de bouw- en installatietechniek volledig tot zijn recht komt.

Samenwerken, ideeën delen en gezamenlijke passie binnen de sector zijn voor mij van groot belang. Alles begint met een goed gesprek dus heb je een vraag of wil je een keer kennis komen maken? De koffie staat klaar, tot kijk!