Projectleider kortlopende projecten

Wij zoeken een Projectleider die elektrotechnische installaties soepel van A tot Z kan managen, zonder gedoe met lange doorlooptijden van projecten. Jij bent niet alleen de go-to persoon voor technisch advies, maar ook de meester in calculaties, planningen, en het bewaken van klanttevredenheid, kwaliteit, en budget.

Wat neem jij mee?

Jij bent degene die de klappen van de zweep kent als het gaat om elektrotechnische installaties. Geen lange doorlooptijden op projecten – we hebben het over korte projecten waar variatie de norm is. Je bent niet alleen een kei in technisch advies geven aan klanten, maar je weet ook hoe je de haalbaarheid van hun wensen moet beoordelen. Calculeren, offreren, materialen bestellen, monteurs inplannen – check, check, check. Tijdens de uitvoering houd je de boel scherp in de gaten, begeleid je het team, en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Klanttevredenheid, kwaliteit en budgetbeheer zijn jouw middle names.

Deze installateur werkt als een geoliede machine en is trots op wat ze doet. Samenwerking en creativiteit zijn key, en ze streven altijd naar het maximaal haalbare. De fijne werksfeer is naast de projecten ook echt iets wat ze hoog van de toren blazen. Net nieuw gerenoveerd kantoor waar mensen voor elkaar klaarstaan en samen een team vormen. Gemotiveerd werken, dat is waar we voor staan.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van projectleider kortlopende projecten er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat we jou voorzien van uitdagende projecten en persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijk opleidingsbudget, ook onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien we in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Salaris tussen €3.950 (junior) en €5.200 (senior) bruto per maand op basis van fulltime aangevuld met een winstdeling per jaar;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• De mogelijkheid om vanuit huis werkzaamheden te verrichten;
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430