Projectleider Bouw

Ben jij de persoon die niet alleen zorgt dat bouwprojecten vlekkeloos verlopen, maar ook gedreven is om klanttevredenheid naar nieuwe hoogten te tillen? Zoek niet verder, want wij hebben dé uitdaging voor jou!

Wat neem jij mee?

Als Projectleider in de bouw ben jij het kloppende hart van verschillende projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, organisatie en uitvoering van diverse bouwprojecten. Vanaf de allereerste planningsfase tot de uiteindelijke oplevering, neem jij de leiding. Je overziet het geheel, waarbij je oog hebt voor detail en kwaliteit. Naast het coördineren van alle betrokken partijen, stuur je ook je team aan en zorg je voor een effectieve communicatie binnen het project.

Onze Ideale Kandidaat:

• Een afgeronde HBO/HTS Bouwkunde opleiding.
• Ervaring als Projectleider in de bouw is een pré.
• Digitale vaardigheden om te zorgen voor efficiënte processen.
• Bekendheid met RGS (Resultaatgericht Samenwerken) is een pre.
• In het bezit van een VCA-VOL diploma of bereid om deze te behalen.
• Woonachtig in Noord-Holland of in het bezit van rijbewijs B.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving waarin jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan. Naast een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en kennis, investeren we in jouw groei met een persoonlijk opleidingsbudget. Bij ons ben je onderdeel van een nauw samenhorig team, waar teamwork en samenwerking centraal staan. Naast het werk organiseren we regelmatig gezellige activiteiten, zodat je ons en je collega’s nog beter kunt leren kennen. Verder streven we er bij VitalSelect naar dat je op de meeste geschikte plek belandt, en daarom zetten we ons voortdurend in om dat te realiseren.

Klaar voor deze uitdaging? Als jij enthousiast bent om een cruciale rol te spelen in bouwprojecten en deel wilt uitmaken van een dynamisch team, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatie, en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst. Ook als je niet voldoet aan alle eisen van de vacature, moedigen we jou graag aan om te solliciteren als jij de functie interessant lijkt. We begrijpen dat iedereen unieke kwaliteiten en ervaringen heeft, en we zijn bereid om met je samen te werken om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond passen bij de mogelijkheden binnen onze organisatie.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tussen de €3.700,- en €5.300,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
• Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker
06-29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
06-29379333