VitalProjects – BIM consultancy Dijken

VitalProjects begeleid diverse (BIM)transitie trajecten, over alle lagen van een organisatie begeleiden we werknemers en leidinggevende om de BIM Methodiek eigen te maken. Ook een uitvraag van Waternet kwam op ons pad, welke we met plezier hebben opgepakt. Vraagstelling vanuit Waternet; “behoefte aan een BIM regisseur die een concrete bijdrage kan leveren aan de visie BIM en actief kan deelnemen aan de implementatiestrategie”

BIM-consultant Jeffrey Elert heeft deze opdracht met beide handen aangegrepen en werkt deels vanaf ons kantoor in Nijkerk en deels bij Waternet op kantoor om te binden met het team. In deze rol werken wij nauw samen met de Dijken waardeketen aan het begin van hun BIM-traject. Samen met de IPM-teams en andere belanghebbenden onderzoeken we hoe BIM (Building Information Management) en ACC (Autodesk Construction Cloud) effectief kunnen worden geïmplementeerd binnen deze waardeketen.

Ons gezamenlijke doel is om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de efficiëntie, samenwerking en kwaliteit binnen onze projecten verhogen. Het is een uitdagende en mooie reis waarin we de basis leggen voor een toekomstgericht en duurzaam beheer van onze infrastructuur.