Leidinggevend Monteur E – Zuid

Jij bent een gepassioneerde elektrotechnicus met leidinggevende capaciteiten. De installaties in de woningbouw kennen voor jou geen geheimen en je vindt het leuk om een enthousiast montageteam aan te sturen. Wanneer nodig pak je zelf ook het gereedschap in de hand en help je het team op de bouw. Als dit je nog steeds aanspreekt, zou dit wel eens interessant voor je kunnen zijn!

Wat neem jij mee?

Als Leidinggevend Monteur ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een montageteam op het project. Door een gedegen achtergrond in de techniek, spreek je dezelfde taal als het team, waardoor er te allen tijde efficiënt gewerkt kan worden. Tijdens de werkzaamheden zal je tegen knelpunten, fouten en afwijkingen aanlopen. Aan jou de taak om deze te signaleren en het team te instrueren hoe ze dit in het vervolg kunnen voorkomen. Benodigde materialen bestel je bij de werkvoorbereider en je controleert bij toelevering de correctheid van de bestelling.

Om veilig en goed werkzaamheden uit te voeren is het van belang om een hoge kwaliteit van het materiaal en gereedschap te waarborgen. In samenwerking met de projectleider concludeer je of het gebruikte materiaal en gereedschap nog verder gebruikt kunnen worden en leef je de geldende regels na ten aanzien van Veiligheid, Gezondheid en Milieu, beter bekend als VCA checklist. 

In een dienstverband bij VitalSelect ben je direct onderdeel van een hechte community. Dit gevoel wordt gecreeërd door het vele contact wat er is tussen de Adviseurs en de professionals, maar ook zeker bij de professionals onderling. Gedurende het jaar doen we allerlei leuke activiteiten en events om herinneringen met elkaar te maken en vooral even niet aan werk te denken.

In het werk bij de opdrachtgever word je volledig ontzorgd en hoef je je niet druk te maken over randzaken. Samen met de Adviseurs zorg je ervoor dat je een leuke tijd tegemoet waarin ontwikkeling en groei centraal staan. Vanuit VitalSelect wordt er meegedacht met passende cursussen en opleidingen die je kan volgen doormiddel van het studiebudget betreffende € 1500,- per jaar. Wij geloven in de kracht van vertrouwen en geven je daarom direct bij indiensttreding een vast contract met een vast salaris. Wij namelijk net zo goed als jij dat in deze tijden financiële zekerheid zeker geen overbodige luxe is.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

En dan nu je arbeidsvoorwaarden: 

• Een salaris tussen € 3500 – € 4500,-  bruto op basis van 40 uur per week op basis van je ervaring; 
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar; 
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding; 
• Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430