Kostendeskundige Bouw

Kengetallen, bvo, gbo….klinkt jou dat bekend in de oren? Dan is er een grote kans dat je ervaring hebt met het bepalen van bouwkosten en als je die ervaring hebt en toevallig open staat voor een nieuwe werkomgeving dan komen wij graag met je in gesprek. Zowel in Amsterdam als in de omgeving Utrecht zoeken wij bouwkostendeskundigen. Meer weten…lees verder of solliciteer direct.

Wat neem jij mee?

Als kostendeskundige werk je vaak in de tender-, initiatieffase aan de projecten, in deze fase is er veelal bijzonder weinig aan details over de projecten aanwezig. Niet erg want juist het gemis aan details maken dat jouw werk zo interessant is, jij weet op basis van deze minimale gegevens op elementenniveau te bepalen wat de bouwkosten kunnen gaan worden. Ze noemen je wellicht de kostendeskundige maar eigenlijk ben je bezig een project te ontwikkelen van nul naar een te realiseren project waarbij jouw focus uit gaat naar het in kaart brengen en houden van de kosten.

Je voornaamste taken zijn:
• Advies geven op basis van kengetallen, dit om het bouwbudget te bepalen
• Verzorgen van kostenramingen tijdens de planontwikkeling
• Verzorgen van elementenbegrotingen en kosten specificaties
• Het voeren van gesprekken en onderhandelingen met marktpartijen zoals contractpartners, installateurs, enz..
• De uitkomsten van de marktprijzen toetsen aan de eerder gemaakte kostenramingen
• Het up to date houden van de vakkennis en de ontwikkelingen op dit vlak, dit mede door met regelmaat opleidingen/cursussen en seminars bij te wonen

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je bij VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.
Ga je voor VitalSelect aan de slag als uitvoerder onderhoud zorg dan weten wij dat dit veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
– Een goed salaris tot € 6.600,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
– Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar;
– Een persoonlijk vervoersbudget;
– Begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker 
06-29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker 
06-29379333