Junior Recruiter / Talentsourcer

Got skills in Spotting Skills? Dive into de tech talent pool bij VitalSelect!

Wat neem jij mee?

Je bent van nature een netwerker, en je staat binnen jouw omgeving bekend als een verbinder. Je legt makkelijk contact en je kunt echt oprecht interesse tonen. Als Talent Sourcer bij VitalSelect weet je met enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid technische professionals op kwalitatieve en persoonlijke wijze te werven en te binden. Het zit dan ook in jouw aard om te verbinden en te netwerken, je bent van nature nieuwsgierig naar de mensen om je heen en vraagt door. Waarom doen ze wat ze doen, wat drijft ze en wat zou een volgende stap kunnen zijn. Jij vraagt maar, nog belangrijker, je luistert nog veel beter. Want alleen door goed te luisteren ga je echt begrijpen wat de persoon tegenover jou drijft en hoe je die nu of straks kan helpen. Op jouw eigen wijze bouw jij daarmee aan een bestendig netwerk van professionals en je helpt daarmee de ambities van deze professionals te realiseren.

Hoe ziet je dag er dan uit? Je bepaalt met je collega’s welke mensen interessant zijn voor VitalSelect en wie wij ook verder kunnen helpen in hun loopbaan. Deze mensen benader je via o.a. social media, onze database met warm netwerk en de jobboards. Je bent veel aan het bellen en mensen online aan het benaderen met als doel het netwerk uit te breiden. Daarnaast voer je sollicitatie gesprekken met mensen bij ons op kantoor, op locatie of via een online verbinding. Je bent ondernemend en hebt ambitie en drive. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je dienstverlenend bent ingesteld. Ervaring? Ja prettig maar hoeft niet.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Vanuit het bruisende Amsterdam-Noord bouw jij op energieke wijze aan een eigen netwerk van opdrachtgevers en professionals om zodoende technische talenten aan vacatures en opdrachten te matchen. Jouw werk draait om mensen en het keer op keer realiseren van een structurele, duurzame samenwerking. Van ons krijg je uiteraard de persoonlijke coaching die nodig is om succesvol te worden. Verder krijg je toegang tot het reeds bestaande opgebouwde netwerk van professionals en werken wij met diverse tools om jou in staat te stellen dit netwerk verder te vergroten.

In de rol van Talent Sourcer maak je deel uit van een gedreven en bevlogen team. Wij faciliteren jou zo volledig mogelijk om je succesvol te laten zijn in je functie. Naast een goed salaris hebben wij een bonusregeling. We zorgen voor persoonlijke ontwikkeling door directe coaching.

Indicatie arbeidsvoorwaarden:
– Afhankelijk van jouw ervaring ligt het basissalaris tussen de € 2.650,- en € 3.200,- per maand (excl. team en persoonlijke bonussen)
– Je ontvangt 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen.
– Een auto van de zaak behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Neem contact op met Gerben Bakker (06-29379333) of solliciteer op deze vacature. Tot snel!

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333