Contractbeheerder

Vind jij het leuk om de verbinding te zoeken met mensen en ben je in staat om dit te combineren met commercie? In de rol van Contractbeheerder bij VitalSelect heb jij de touwtjes in handen om een zo goed mogelijk rendement te behalen bij je klant, uiteraard op een duurzame manier. Lees verder …

Wat neem jij mee?

Als Contractbeheerder bij VitalSelect ben je zowel operationeel als financieel verantwoordelijk voor een aantal onderhoudscontracten regio Amsterdam. Denk hierbij aan grote kantoorpanden, winkelcentra’s, gemeentehuizen en een politiebureau. Kortom, genoeg werk om je dagen mee op te vullen. Samen met een hecht team bestaande uit een werkvoorbereiders en servicemonteurs zorg je ervoor dat onderhoud op tijd en kwalitatief goed wordt uitgevoerd.

Het primaire doel van de Contractbeheerder is ervoor te zorgen dat alle contractuele verplichtingen met klanten worden nagekomen. Naast het uitvoeren van operationele taken draag je als Contractbeheerder de verantwoordelijkheid voor het behalen en optimaliseren van de financiële doelstellingen van het gehele contract. Hieronder vallen het efficiënt uitvoeren van preventief onderhoud en het coördineren van buitencontractuele werkzaamheden.

Wat je doet:

• Opstellen van meerjarige onderhoudsbegrotingen en begrotingen voor onderhoudscontracten
• Maken van kostenramingen, offertes en onderhoudsrapportages
• Bewaken van contractverplichtingen, storingsopvolging en vervolgacties
• Uitvoeren van controle op de uitgevoerde werkzaamheden
• Initiëren van verbetervoorstellen voor de klant
• Hebben van voortgangsgesprekken met opdrachtgevers en fungeren als aanspreekpunt

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

En dan nu de voorwaarden!

* Salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3800,- en € 5200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
* Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar;
* Begeleiding/coaching op maat van Stefan van der Velden.
* Mogelijkheid tot auto van de zaak of reiskostenvergoeding ov

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430