Calculator Onderhoud

Wil jij graag betrokken raken bij complexe renovaties en verduurzamingen van voornamelijk woningbouwprojecten? Heb jij de kennis om in een pril stadium de aanpak, het proces en de techniek al voor je te zien en kan jij dit vertalen naar een prijsopgaaf voor de opdrachtgever? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat neem jij mee?

Als calculator onderhoud ben je betrokken vanaf de tenderfase bij de onderhoudsprojecten, dit betekent dat je in deze zeer prille fase van het project al gaat meedenken over de mogelijke aanpak, de te gebruiken technieken en hoe je ervoor gaat zorgen dat de bewoners minimale overlast hebben van de werkzaamheden. De projecten variëren van kleine onderhoudswerken tot volledige en intensieve renovatie en verduurzamingen.
Kijk niet vreemd op als een compleet bestaand huizenblok wordt ontdaan van de schil en installaties om deze vervolgens weer volledig opnieuw op te bouwen zodat niet alleen de woning vele malen duurzamer is maar ook echt comfortabeler is voor de bewoner.

Projecten die stuk voor stuk jouw volledige aandacht vragen in het calculatieproces, het zijn complexe puzzels die jij gaat doorgronden en dit kan jij omdat jij de kennis in huis hebt van de techniek, het proces en vooral ook gevoel hebt bij de wens en behoefte van de opdrachtgever. Dit weet jij te vertalen naar een kloppende begroting die gedurende de volledige bouw leidraad blijft voor het project.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats waar jij verantwoordelijk voor bent, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

* een salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €. 3550,- en €. 4550,- bruto per maand:
* een persoonlijk opleidingsbudget van €. 1.500,- per jaar;
* begeleiding/coaching op maat.
* 25 vakantiedagen en 13 ATV

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333