VitalSelect Zomer BBQ

BBQ wie houdt er niet van? Wij bij VitalSelect zijn er in ieder gaval gek op en delen dat graag met onze collega’s die elke dag hard aan het werk zijn bij onze relaties.

Op donderdag 30 juni was het dan ook weer zover, de VitalSelect Zomer BBQ bij Paviljoen Zeezicht op het strand van IJmuiden. We hebben even teruggekeken maar sinds 2013 is paviljoen Zeezicht zo goed als onze vaste stek als het gaat om de VitalSelect Zomer BBQ. Waarom? Goed parkeren, goed eten & drinken, relaxte sfeer, alle ruimte, strand, zee…tja meer redenen zijn volgens niet echt nodig toch?

Het weer blijft altijd een slecht te voorspellen factor en daar waar het dit  keer begon met een mooi zonnetje kwam code geel op de avond toch ook nog even gezellig voorbij zetten. Net op het moment dat wij de BBQ hadden ging het echt even goed los.
Toch mocht dat de pret niet drukken want niet alleen het gehele buitenterras stond tot onze beschikking echter ook binnen was volledig voor VitalSelect gereserveerd. Top geregeld dus! Vanaf 1700 uur was iedereen welkom en rond 2300 uur trokken we de deur weer achter ons dicht.

Gaaf om dit weer te kunnen doen met elkaar, fijne vakantie alvast en tot kijk weer.

PS. foto’s hebben we gedeeld op onze socials dus check en volg ons daar om op de hoogte te blijven.
Volg bijvoorbeeld onze Instagram