VitalSelect en Kuijpers

Ga jij op zoek naar een nieuwe uitdaging dan stel je jezelf ongetwijfeld de vragen; welke partij past bij mij, waar zou ik willen werken? Eigenlijk hebben wij als recruitmentbureau te maken met dezelfde vragen. Iets anders geformuleerd, maar het komt op hetzelfde neer;

“Met wie gaan we samenwerken en waarom?”

Lastige vragen? Nou.. net als bij jouw start dat bij ons vaak ook gewoon met een gevoel. Maar over wat voor gevoel hebben we het dan? Ik ga proberen je er zo goed als mogelijk in meenemen!

Eerste indruk

Nog maar een paar maanden geleden kwam ik in contact met Kuijpers, er volgde al snel de welbekende afspraak voor een bak koffie. De afspraak vond plaats op een woensdagochtend en ik werd hartelijk welkom geheten door de receptie. Deze begroeting begon goed, een mooie glimlach een open en vrolijke houding, belangrijk, ik let daar echt op. Voel ik mij welkom dan weet ik dat zij onze professionals ook een welkom gevoel gaan geven.
Een paar minuten later werd ik opgehaald door mijn contactpersoon die gelijk aangeeft oprecht blij te zijn eindelijk eens kennis te maken. En nee dit keer doken we niet eerst een spreekkamer in. De kennismaking begon met een rondleiding, leuk! Mij viel op dat iedereen er, ondanks de vroege morgen opgewekt bij zat. Mensen werkte hier duidelijk met plezier aan hun projecten en dat uitte zich niet alleen in de ontspannen, vrolijke sfeer maar ook in de vele spontane begroetingen!

Na de rondleiding volgde alsnog een mooi gesprek, niet alleen over Kuipers en VitalSelect maar vooral over onze persoonlijke levens. Uiteraard had ik de nodige vragen, maar mijn contactpersoon was bovendien oprecht geïnteresseerd in wie ik was, waar ik woonde, hoe mijn leven eruit zag en…waarom ik het een aantal jaar geleden een goed idee vond de recruitment in te gaan.

Kuijpers

Kuijpers is overigens voornamelijk actief in de hightech industrie, maar ook cultuur, gezondheidszorg en onderwijs, “als het een beetje complex wordt vinden wij het leuk” zegt mijn contactpersoon. Trots vertelt hij dat Kuijpers projecten aanneemt die echt passen bij hun mensen, anders doen we ze niet. De mens staat centraal dus dat betekent dat wij projecten moeten aannemen die onze mensen uitdagen en bij hun passen. Onze mensen zijn dan ook betrokken bij de keuzes die wij maken, zij doen het namelijk voor ons.

Succes

Ik merk aan mezelf dat ik intrinsiek gemotiveerd ben om voor deze club aan de slag te gaan en verlaat met een grote glimlach het gebouw. Nu enkele maanden verder zijn er alweer vier professionals via ons zijn gestart bij Kuipers. Zij werken hier elke dag via VitalSelect met veel plezier aan de projecten en ik kan dan ook oprecht bevestigen dat de eerste indruk de juiste was. Wat een gave club! Dank voor de mooie samenwerking tot zover Kuijpers!

Meer weten over deze samenwerking, neem contact op met Menno Markus