VitalSelect en Klaver Klimaattechniek

Een samenwerking waar we trots op zijn en wat ons betreft is Klaver Klimaattechniek de mooiste installateur in kopje Noord-Holland met een echte West-Friese arbeidsethiek. Klaver is al meer dan 90 jaar een begrip in Noord-Holland en in deze blog gaan wij jou meenemen hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Het begon allemaal eerder dit jaar zoals wel vaker, met één van onze professionals..in dit geval Jorrit Konijn.

Eerste indruk

Ik weet het nog goed, Jorrit belde ons op dat hij bij Klaver Klimaattechniek aan de slag wilde maar, wel in samenwerking met ons. Deze loyaliteit is waar wij het voor doen, na het eerste contact met Klaas van Klaver Klimaattechniek, was het gevoel direct goed. Wat een mooie club in Noord-Holland, ik kwam binnen en wat meteen opvalt, is het mooie pand en de moderne inrichtingen van het kantoor. Al zittende in de ontvangstruimte werd ik door iedereen hartelijk begroet. Wat direct opvalt, is de mix van jong talent maar, zeker ook de wat meer ervaren professionals. Mijn afspraak liet even op zich wachten echter met een logische verklaring, er was een jarige binnen Klaver, en dat moet gevierd worden. Voor mij was het gelijk leuk om te zien hoe het hele bedrijf gezellig met elkaar een taartje in de lunchruimte eet om dit te vieren. Even later werd ik door Klaas opgehaald en zijn we er vrij snel uitgekomen. De wens van de kandidaat was voor Klaas maar, ook voor VitalSelect het allerbelangrijkst! 

Klaver Klimaattechniek

Klaver Klimaattechniek is onderdeel van Klaver Giant groep waar meer dan 450 mensen elke dag keihard werken aan de mooiste projecten. Klaver gelooft in de kracht van eigen mensen en is dan ook een bedrijf waar je gezien wordt en volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Specialisme is het toverwoord, je kunt ze dan ook echt een specialist noemen op het gebied van verwarming-/gekoeld water,- luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. Vakmanschap, innovatie en kwaliteit op het allerhoogste niveau is de belofte die je van Klaver Klimaattechniek krijgt. In de afgelopen 12 jaar is Klaver Klimaattechniek uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Klanten kunnen bij Klaver terecht voor een advies, het ontwerp en de aanleg van de installaties. De projecten die ze realiseren variëren in omzet vanaf € 50k tot en met € 4 miljoen op een totale omzet van € 33 miljoen per jaar.

De projecten die je kunt verwachten verschillen van de nieuwbouw of renovatie van complete bedrijfspanden, scholen, onderzoekscentra maar, ook woontorens en grondgebonden woningen kortom, genoeg uitdaging!

Door naar vandaag!

Na meerdere goede gesprekken met Klaver Klimaattechniek is er vertrouwen ontstaan en geloven ook wij in “techniek voor en door de mens”. We zijn dan ook bijzonder trots om te vermelden dat we exclusief de werving mogen verzorgen voor meerdere posities.

Onze relatie met Klaver Klimaattechniek is wellicht nog maar net begonnen maar, voelt als een samenwerking met de nadruk op samen. Wil je ook bij een bedrijf werken waar echte West-Friese arbeidsethiek samenkomt, met de nieuwste technieken en vooral een hele leuke sfeer. Dan zoeken wij jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Menno Markus of reageer op de onderstaande links.

De huidige vacatures waar we nu voor mogen werven zijn: Projectleider Frisse ScholenProjectleider Utiliteit en de Montageleider Woningbouw.