VitalSelect en Intermaris: Een succesvolle samenwerking

Ons bedrijf, VitalSelect, hecht veel waarde aan langdurige en wederkerige relaties met onze partners. Wij geloven dat kwaliteit boven kwantiteit gaat en dat een intensieve en exclusieve samenwerking de basis is voor een succesvol partnership. Woningcorporatie Intermaris is een van onze partners waarmee we al veel succesvolle projecten hebben uitgevoerd. Zo hebben we hier meerdere vacatures mogen vervullen, we hebben een ervaren coach ingezet om een nieuwe medewerker in een korte tijd extra kennis bij te brengen en we ondersteunen Intermaris met interim Projectmanagement op grote complexe projecten.

Over Intermaris

Intermaris is een grotere woningcorporatie met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland. Met ongeveer 170 medewerkers werken zij aan het creëren van een prettig en duurzaam thuis voor al haar bewoners. Voor Intermaris staat de bewoner centraal en dit is niet alleen een uitspraak maar ook een visie die in het dagelijks handelen van haar medewerkers verankerd is.

Ook nu weer een mooie vacature

Op dit moment zijn we bezig met de werving voor een nieuwe vacature bij Intermaris, de Coördinator Team Vastgoedprojecten. Deze vacature is ontstaan door het samenvoegen van twee afdelingen binnen Intermaris en het team is gegroeid tot 50 professionals. De Coördinator Team Vastgoedprojecten zal leiding geven aan zo’n 25 collega’s, zoals projectmanagers, projectleiders, directievoerders en opzichters. Dit is een unieke kans voor iemand die graag leiding geeft en betrokken wil zijn bij de groei en ontwikkeling van een team.

Bij VitalSelect nemen we het totale recruitment proces voor één of meerdere vacatures uit handen voor onze partners, zodat zij zich kunnen richten op hun specialisme en wij hen volledig ontzorgen op het gebied van recruitment. Onze partners waarderen onze werkwijze en kiezen steeds vaker voor een exclusieve samenwerking met ons.

Als je meer wilt weten over de Coördinator Team Vastgoedprojecten vacature, klik hier.
Wil je meer weten over onze werkwijze neem dan contact op met Gerben Bakker.