Pascal Elshof, Adviseur Instandhouding VitalSelect

Pascal, 44 jaar, werkt al 5,5 jaar via VitalSelect bij diverse opdrachtgevers. We zijn hartstikke blij met deze topper. Tijd dat jullie hem ook wat beter leren kennen. Pascal, vertel!

“Na mijn opleiding Energietechniek ging ik aan de slag bij Strukton, als monteur wisselwarming. De wissels op het spoor worden verwarmd in de winter. Goed onderhoud daarvan bevordert de soepele doorstroming van het treinverkeer, ook in tijden van sneeuw. Die functie heb ik zo’n 2 jaar vervuld. Mooie bedrijven zoals Imtech, Liandyn, Alliander en Croon Elektrotechniek volgden.”

Pascal is goed in zijn vak en heeft voor diverse bedrijven gewerkt. Hij zat dus ook niet om werk verlegen toen we hem benaderden, toch besloot hij in te gaan op onze uitnodiging om kennis te maken. “Bij het detacheringsbureau waar ik zat, vonden ze geen passende opdrachten meer voor mij. Er was wat verandering in het team en mijn nieuwe contactpersoon wist niet goed wat ik te bieden had en hoe de match te maken met de juiste opdrachten. VitalSelect, benaderde mij via LinkedIn maar nu krijg ik wel vaker berichten echter dit was anders. Ik merkte dat VitalSelect mijn profiel echt goed had gelezen en er werd ook gelijk een opdracht vermeld die wellicht interessant kon zijn. Dat vond ik heel positief en ik besloot in te gaan op de uitnodiging. Wat me direct opviel is de open cultuur binnen het bedrijf. De mensen zijn heel toegankelijk en ik had direct een goede klik. Ik sloot me aan bij VitalSelect.”

Pascal ging aan de slag bij GVB als werkvoorbereider Tram. “Ik heb inmiddels diverse mooie opdrachten namens VitalSelect mogen oppakken. Zo ben ik nog werkzaam geweest bij Allinq als Installatie Beheerder. Inmiddels zit ik bij de NS als Adviseur Instandhouding. Mooie functienamen verzinnen ze hè!”, lacht hij. “Ik ben dus eigenlijk altijd bij de klant te vinden, maar verlies nooit de verbinding met VitalSelect. Ze blijven betrokken. Even een belletje om te horen hoe het gaat, een lunch om bij te praten of een bbq of borrel met het team. En regelmatig een potje bowlen, laten we dat niet vergeten!”

Wat vind je het voordeel van werken bij VitalSelect, Pascal? “Nou, die betrokkenheid dus. Maar ook dat het ze lukt om de juiste match te maken tussen professional en opdracht. Dat je op je plek zit vinden ze heel belangrijk. En is er even geen opdracht, dan rent het team heel hard voor je. En krijg je vanuit alle hoeken berichtjes: ‘is dit wat voor je?’. VitalSelect helpt met het vinden van opleidingen en cursussen zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Zo ben ik heel blij in mijn rol als technisch adviseur en is het mijn wens om mijn kennis te verdiepen zodat ik steeds beter word in deze functie. VitalSelect denkt hierin echt mee.”

“Als ik VitalSelect aanbeveel binnen mijn netwerk, dan zeg ik altijd ‘VitalSelect zoekt een project voor jou, ze zoeken geen medewerker voor hun project’. Daaruit blijkt dat jouw belangen als professional heel serieus worden genomen. Dat vind ik echt hun meerwaarde.”

Ben jij benieuwd hoe VitalSelect jou kan helpen met het bereiken van je ambities? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je: 020 665 6430. We kijken uit naar je bericht! 

We zoeken bijvoorbeeld nog collega’s bij Pascal op zijn huidige opdracht, mocht je daar meer over willen weten dan moet je zeker even bellen of mailen. We zowel bouwkundigen als E- en W specialisten!