Jij moet echt naar het Noordwest ziekenhuis..

Het ziekenhuis heeft jou namelijk hard nodig en eigenlijk kan ik mij geen betere plek voorstellen waar je als techneut met zoveel diverse technieken en installaties te maken gaat krijgen. Echt een unieke werkplek voor een techneut die uitdaging en afwisseling zoekt.

Waar?

In dit geval heb ik het over de Noordwest Ziekenhuisgroep, een topklinische ziekenhuisgroep met meerdere locaties door Noord-Holland / West-Friesland. Een ziekenhuisgroep met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo’n 340 medisch specialisten en……een berg aan installaties waar jij je als techneut echt in vast kan bijten.

Wat ga je er vinden?

Wat voor techniek en installaties? Nou wat dacht je van; Lifttechniek, beveiligingssystemen, elektrotechniek (laag- en hoogspanning), aandrijftechniek, parkeersystemen, slagbomen, toegangsbeheersysteem, meet- en regeltechniek, bouwkundige techniek, klimaatbeheersing, cleanrooms, koude techniek, medische gassen, verlichting…..en dit is wat ik nu even snel op weet te noemen, er is nog zo veel meer interessante techniek aanwezig.

Het gebouw vervult primair de rol van ziekenhuis en daar gaat terecht alle aandacht naar uit. Veruit het merendeel van de medewerkers werken dag en nacht hard om de patiënten te helpen en te verzorgen. Zij moeten daarbij blindelings kunnen vertrouwen op de techniek en de installaties die achter de deuren verborgen zitten. Die techniek staat niet op de voorgrond, de techneuten die daar aan werken ook niet. De techniek moet gewoon werken en de gebruiker moet erop kunnen vertrouwen dat het werkt! Zo simpel is het! De techneuten die de systemen en installaties ontwerpen, beheren en onderhouden vervullen vaak een bijna onzichtbare een taak die van (levens)belang is om het ziekenhuis elke dag te kunnen laten functioneren.

Waar wacht je nog op?

Ontzettend mooi en belangrijk werk dus!! Wij werken al langer succesvol samen met het Noordwest Ziekenhuis en ook op dit moment hebben wij wederom de opdracht om een vacature te vervullen, interesse? Momenteel zoeken wij een beheerder installaties.

Tot snel, in het ziekenhuis!