Adviseur (Teamlead) Recruitment Bouw

Natuurlijk je weet dat je in beweging moet zijn om iets voor elkaar te krijgen, maar jij werkt slim en doet liever vijf gerichte en succesvolle belletjes dan het versturen van vijftig ongerichte mailtjes. Heb jij ervaring binnen de recruitment markt en ben jij eraan toe om een team aan te sturen dan praten we graag verder met jou!


Wat neem jij mee?

Jij hebt al wat ervaring opgedaan met recruitment, je hebt ontdekt dat dit echt jouw vak is. Zo weet jij dat succes niet altijd afhangt van aantallen. Jij weet dat succes tevens samen hangt met hoe jij je relaties opbouwt, beheert en bedient. Jij hebt dat bewezen! Jij gaat voor de inhoud en je verdiept je in jouw relaties en weet daardoor wat hun beweegt, wat ze nodig hebben en waar ze gevoelig voor zijn.

Binnen VitalSelect vind je een team van ervaren en vak-volwassen recruiters die elke dag vol passie kandidaten mee kunnen nemen in de mooiste projecten bij onze relaties. Andersom weet jij jouw relaties uit te leggen waarom juist die kandidaat, die op papier wellicht niet de perfecte match is, dat juist wel is. Overigens kan je dat goed uitleggen want jij kent je kandidaat, je hebt hem/haar persoonlijk ontmoet en weet wat hem/haar beweegt. Met deze beleving en je intrinsieke drive het verschil willen maken voor mensen, is wat wij zoeken.

Dat wij voor de inhoud en lange termijn gaan blijkt ook uit ons netwerk met Professionals. Veel van onze Professionals zijn bij ons in vaste dienst. Dat betekent dat wij niet uit beeld zijn zodra er iemand via ons netwerk start bij een relatie, wij hebben een actieve rol in de coaching en verdere ontwikkeling van onze Professionals. Ook daar speel jij een grote rol in, jij bent en blijft betrokken bij de voortgang en ontwikkeling van de mensen in jouw team, gaaf toch!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Je komt te werken op een heerlijk, duurzaam kantoor in Amsterdam-Noord. Een plek waar je je thuis mag voelen en vooral heel veel plezier op de werkvloer wordt gemaakt. We lunchen, als het even kan, graag samen en ja…ook bij ons staat er een voetbaltafel en die staat er niet voor de show ;-). Loop je liever een rondje buiten, ga je gang, binnen een paar minuten ben je op het NDSM-terrein of loop je langs het water, heerlijk!!

Daarnaast biedt het kantoor een prachtige plek om relaties te ontvangen en zorgt het team van VitalSelect elke dag weer voor een goede dosis energie, humor en plezier.


Indicatie arbeidsvoorwaarden:
– Afhankelijk van jouw ervaring ligt het basissalaris tussen de € 2.800 en € 4.000 per maand (excl. team en persoonlijke bonussen)
– Je ontvangt 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen.
– Een auto van de zaak behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Neem contact op met Gerben Bakker (06-29379333) of solliciteer op deze vacature. Tot snel!

Meer informatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
020 6656430
06 29379333