Vacancies

Werkvoorbereider W

 • arbeidsvoorwaarden:

  ce: pre-wrap; box-sizing: border-box; border-width: 0px; border-style: solid; border-color: rgb(229, 231, 235); margin: 0px 0px 2rem; font-family: "Titillium Web", sans-serif;">Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

  Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

  Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

  En dan nu de voorwaarden!

  * Salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3400,- en € 4400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
  * Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar;
  * Begeleiding/coaching op maat van Stefan van der Velden.
  * Mogelijkheid tot auto van de zaak of reiskostenvergoeding ov

Location: Den Helder

Werkvoorbereider W

Wanneer je deel uitmaakt van het VitalSelect-team als Werkvoorbereider W, werk je niet alleen met collega’s bij de opdrachtgever, maar maak je deel uit van een team van professionals die dagelijks actief zijn op diverse opdrachten van onze relaties. Hoewel je deze collega's niet dagelijks ziet, onderhouden we gemakkelijk contact. VitalSelect organiseert niet alleen borrels en bijeenkomsten, maar je kunt ook eenvoudig iedereen bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Werkvoorbereider W veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat we in de details van de beloning duiken, willen we je eerst meenemen in wat "Vitaliteit" bij VitalSelect betekent. Wij beloven jou uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget, onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je ontwikkeling, flexibel werken, de mogelijkheid tot een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je

 • arbeidsvoorwaarden:


  • Een goed salaris tot € 4200,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
  • Begeleiding op maat.

Location: Amsterdam

Service coördinator

Wanneer je deel uitmaakt van het VitalSelect-team als Service coördinator, werk je niet alleen met collega’s bij de opdrachtgever, maar maak je deel uit van een team van professionals die dagelijks actief zijn op diverse opdrachten van onze relaties. Hoewel je deze collega's niet dagelijks ziet, onderhouden we gemakkelijk contact. VitalSelect organiseert niet alleen borrels en bijeenkomsten, maar je kunt ook eenvoudig iedereen bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Service coördinator veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat we in de details van de beloning duiken, willen we je eerst meenemen in wat "Vitaliteit" bij VitalSelect betekent. Wij beloven jou uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget, onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je ontwikkeling, flexibel werken, de mogelijkheid tot een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je

 • arbeidsvoorwaarden:


  • Een goed salaris tot € 4500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
  • Begeleiding op maat.

Location: Amsterdam

Office Manager / Medewerker Backoffice

Je komt te werken op een heerlijk, duurzaam kantoor in Amsterdam-Noord. Een plek waar je je thuis mag voelen en vooral heel veel plezier op de werkvloer wordt gemaakt. We lunchen, als het even kan, graag samen en ja…ook bij ons staat er een voetbaltafel en die staat er niet voor de show ;-). Loop je liever een rondje buiten, ga je gang, binnen een paar minuten ben je op het NDSM-terrein of loop je langs het water, heerlijk!! Daarnaast biedt het kantoor een prachtige plek om relaties te ontvangen en zorgt het team van VitalSelect elke dag weer voor een goede dosis energie, humor en plezier.

Indicatie

 • arbeidsvoorwaarden:


  – Afhankelijk van jouw ervaring ligt het basissalaris tussen de € 2.800 en € 3.500 per maand (obv 40 uur per week)
  – Je ontvangt 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen. 

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Neem contact op of solliciteer direct op deze vacature. Tot snel!

Location: Amsterdam

Modelleur W

Als je bij VitalSelect werkt, maak je deel uit van meer dan alleen je collega’s bij de opdrachtgever. Je wordt namelijk onderdeel van een professioneel team dat dagelijks aan de slag is op verschillende opdrachten voor onze partners via VitalSelect. Hoewel je deze groep collega’s misschien niet dagelijks persoonlijk ziet, is contact houden eenvoudig. We organiseren namelijk borrels en bijeenkomsten, en daarnaast kun je iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Modelleur W veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij echter naar de financiële aspecten kijken, willen wij je meenemen in wat “Vitaliteit” voor ons betekent. We beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot Goodhabitz om je eigen ontwikkeling te stimuleren. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, wij bieden indien nodig ondersteuning voor thuiswerken en je krijgt korting op sporten.

En dan nu je

 • arbeidsvoorwaarden:


  • Een goed salaris tot € 4300,- bruto per maand;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar
  • Begeleiding op maat.

Location: Amsterdam

Leidinggevend Monteur E

En dan nu je

 • arbeidsvoorwaarden:

   

  • Een salaris tussen € 3500 – € 4500,-  bruto op basis van 40 uur per week op basis van je ervaring; 
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar; 
  • De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding; 
  • Begeleiding op maat door Stefan van der Velden.

Location: Zuid-Holland

Junior Recruiter / Talentsourcer

Vanuit het bruisende Amsterdam-Noord bouw jij op energieke wijze aan een eigen netwerk van opdrachtgevers en professionals om zodoende technische talenten aan vacatures en opdrachten te matchen. Jouw werk draait om mensen en het keer op keer realiseren van een structurele, duurzame samenwerking. Van ons krijg je uiteraard de persoonlijke coaching die nodig is om succesvol te worden. Verder krijg je toegang tot het reeds bestaande opgebouwde netwerk van professionals en werken wij met diverse tools om jou in staat te stellen dit netwerk verder te vergroten.

In de rol van Talent Sourcer maak je deel uit van een gedreven en bevlogen team. Wij faciliteren jou zo volledig mogelijk om je succesvol te laten zijn in je functie. Naast een goed salaris hebben wij een bonusregeling. We zorgen voor persoonlijke ontwikkeling door directe coaching.

Indicatie

 • arbeidsvoorwaarden:


  – Afhankelijk van jouw ervaring ligt het basissalaris tussen de € 2.650,- en € 3.200,- per maand (excl. team en persoonlijke bonussen)
  – Je ontvangt 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen.
  – Een auto van de zaak behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Neem contact op met Gerben Bakker (06-29379333) of solliciteer op deze vacature. Tot snel!

Location: Amsterdam

Adviseur (Teamlead) Recruitment Bouw

Je komt te werken op een heerlijk, duurzaam kantoor in Amsterdam-Noord. Een plek waar je je thuis mag voelen en vooral heel veel plezier op de werkvloer wordt gemaakt. We lunchen, als het even kan, graag samen en ja…ook bij ons staat er een voetbaltafel en die staat er niet voor de show ;-). Loop je liever een rondje buiten, ga je gang, binnen een paar minuten ben je op het NDSM-terrein of loop je langs het water, heerlijk!!

Daarnaast biedt het kantoor een prachtige plek om relaties te ontvangen en zorgt het team van VitalSelect elke dag weer voor een goede dosis energie, humor en plezier.


Indicatie

 • arbeidsvoorwaarden:


  - Afhankelijk van jouw ervaring ligt het basissalaris tussen de € 2.800 en € 4.000 per maand (excl. team en persoonlijke bonussen)
  - Je ontvangt 8% vakantiegeld en je krijgt 25 vakantiedagen.
  - Een auto van de zaak behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Neem contact op met Gerben Bakker (06-29379333) of solliciteer op deze vacature. Tot snel!

Location: Amsterdam

Werkvoorbereider+ Natuursteen

Bij ons mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en kennis. We moedigen jouw persoonlijke groei aan met een opleidingsbudget en bieden volop kansen voor ontwikkeling. Bovendien organiseren we gezellige teamactiviteiten en borrels om jouw collega's beter te leren kennen. Verder streven we er bij VitalSelect naar dat je op de meeste geschikte plek belandt, en daarom zetten we ons voortdurend in om dat te realiseren.

Als jij klaar bent om een sleutelrol te spelen bij deze projecten met natuursteen en je voldoet aan de bovenstaande vereisten, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Kom bij ons team en help mee om onze projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Stuur ons je cv en motivatie, en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Ook als je niet voldoet aan alle eisen van de vacature, moedigen we jou graag aan om te solliciteren als jij de functie interessant lijkt. We begrijpen dat iedereen unieke kwaliteiten en ervaringen heeft, en we zijn bereid om met je samen te werken om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond passen bij de mogelijkheden binnen onze organisatie.

En dan nu je

 • arbeidsvoorwaarden:


  • Een goed salaris tussen de €2.800,- en €4.500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
  • Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
  • Begeleiding op maat.

Location: Aalsmeer

Projectcoördinator W

Als je bij VitalSelect werkt, maak je deel uit van meer dan alleen je collega's bij de opdrachtgever. Je wordt namelijk onderdeel van een professioneel team dat dagelijks aan de slag is op verschillende opdrachten voor onze partners via VitalSelect. Hoewel je deze groep collega's misschien niet dagelijks persoonlijk ziet, is contact houden eenvoudig. We organiseren namelijk borrels en bijeenkomsten, en daarnaast kun je iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Projectcoördinator W veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij echter naar de financiële aspecten kijken, willen wij je meenemen in wat "Vitaliteit" voor ons betekent. We beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot Goodhabitz om je eigen ontwikkeling te stimuleren. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, wij bieden indien nodig ondersteuning voor thuiswerken en je krijgt korting op sporten.

En dan nu je

 • arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 4480,- bruto per maand;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar
  • Begeleiding op maat.

Location: Almere