Service coördinator

Stap binnen in een wereld waar we elektrotechnische systemen perfectioneren en elke dag vol energie nieuwe uitdagingen aangaan!

Wat neem jij mee?

In deze rol zorg jij voor de perfecte werking van elektrotechnische systemen. Dagelijks ga je met volle energie aan de slag, samen met een jong en dynamisch team dat net zo gedreven is als jij. Elk project is een nieuwe uitdaging en met trots lever je totaaloplossingen voor een gevarieerd scala aan opdrachtgevers in de regio.

Je dagen zijn gevuld met diverse taken, van het opstellen van onderhoudscontracten en jaarplanningen tot het afhandelen van serviceaanvragen en het aansturen van servicemonteurs. Met jouw organisatorische skills en technische knowhow ben jij de schakel die ervoor zorgt dat alles gesmeerd verloopt. En natuurlijk geniet je van een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf.

Om succesvol te zijn in deze rol, is het belangrijk dat je beschikt over een passend niveau van professionele vaardigheden en ervaring. We verwelkomen sollicitanten met een mbo werk- en denkniveau, waarbij minimaal twee jaar relevante werkervaring een sterke pré is. Kennis van klimaatinstallaties en ervaring met specifieke softwarepakketten kunnen zeker van toegevoegde waarde zijn, maar we erkennen dat diversiteit aan vaardigheden en achtergronden onze teams verrijkt. Belangrijker nog dan specifieke technische kennis is jouw vermogen om effectief te communiceren, goed te organiseren en klantgericht te handelen.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Wanneer je deel uitmaakt van het VitalSelect-team als Service coördinator, werk je niet alleen met collega’s bij de opdrachtgever, maar maak je deel uit van een team van professionals die dagelijks actief zijn op diverse opdrachten van onze relaties. Hoewel je deze collega’s niet dagelijks ziet, onderhouden we gemakkelijk contact. VitalSelect organiseert niet alleen borrels en bijeenkomsten, maar je kunt ook eenvoudig iedereen bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Service coördinator veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat we in de details van de beloning duiken, willen we je eerst meenemen in wat “Vitaliteit” bij VitalSelect betekent. Wij beloven jou uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget, onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je ontwikkeling, flexibel werken, de mogelijkheid tot een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 4500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Kas Lammers +31 (0) 20 – 6656430