Projectleider Werktuigbouwkunde

Wat neem jij mee?

Als Projectleider Werktuigbouwkunde bij VitalSelect ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, begeleiding en de oplevering van diverse soorten projecten. Jij weet als geen ander hoe je een team meekrijgt en een prachtig resultaat levert aan de klant. De klant weet altijd dat ze bij jou terecht kunnen, je bent het visitekaartje en een goede relatie met de klant is voor jou heel belangrijk. Het werken aan de nieuwbouw- en renovatieprojecten, is iets waar jij energie van krijgt en het gevoel krijgt dat je een steentje bijdraagt aan een betere toekomst.

Die denkwijze, is waar onze klanten naar opzoek zijn en wat jij van nature bezit.

Hoe ziet je dag er dan uit? Als Projectleider Werktuigbouwkunde stel je samen met de werkvoorbereider de project- en werkplanningen op. Je houdt de financiën in de gaten en keurt meer- of minderwerk goed. Je bent in nauw contact met de klant en voorziet waar nodig in advies. Vergaderingen en werkbezoeken leiden horen daar natuurlijk ook bij. Bovenstaande is voor jou goed te doen door je flexibiliteit, kennis van projecten, het meedenken met de klant en je ervaring in de woningbouw en utiliteit. Je hebt in ieder geval kennis en/of ervaring met multidisciplinaire projecten, of je bent hiertoe bereidt te investeren in jezelf. Bij voorkeur heb je een relevante opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Installatietechniek en bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.

Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot €4.750,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
  • Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430