Projectcoördinator W

Neem jij de kans aan om deel uit te maken van een dynamisch team en betrokken te zijn bij innovatie projecten als Projectcoördinator W?

Wat neem jij mee?

Heb jij ervaring als werkvoorbereider of Projectcoördinator en ben je toe aan een nieuwe stap? Wij zoeken voor een grote multidisciplinaire partner nog een Projectcoördinator W. Ben je mogelijk geïnteresseerd? Lees dan deze vacature en reageer snel voor meer informatie!

Onze desbetreffende opdrachtgever is een veelzijdige organisatie die zich richt op de strategische renovatie, onderhoud en nieuwbouw van vastgoed en civiele objecten op een innovatieve en duurzame manier. Met circa 500 medewerkers en sterke samenwerkingen met vaste ketenpartners, beschikt dit bedrijf over de expertise en mogelijkheden om projecten geheel zelfstandig uit te voeren.

Als projectcoördinator ben jij de brug tussen de ontwikkelingsfase en de realisatiefase van de projecten. Je zorgt ervoor dat het voortraject soepel verloopt. Gezamenlijk transformeer je projecten van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp, zodat de vergunningsaanvragen kunnen worden ingediend. Jouw expertise in installatietechniek maakt jou een waardevolle adviseur voor collega’s en opdrachtgevers. Je werkt samen met leveranciers en installatiebedrijven en bewaakt projecten op budget, voortgang en kwaliteit.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Als je bij VitalSelect werkt, maak je deel uit van meer dan alleen je collega’s bij de opdrachtgever. Je wordt namelijk onderdeel van een professioneel team dat dagelijks aan de slag is op verschillende opdrachten voor onze partners via VitalSelect. Hoewel je deze groep collega’s misschien niet dagelijks persoonlijk ziet, is contact houden eenvoudig. We organiseren namelijk borrels en bijeenkomsten, en daarnaast kun je iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Projectcoördinator W veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat wij echter naar de financiële aspecten kijken, willen wij je meenemen in wat “Vitaliteit” voor ons betekent. We beloven je uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkte toegang tot Goodhabitz om je eigen ontwikkeling te stimuleren. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, wij bieden indien nodig ondersteuning voor thuiswerken en je krijgt korting op sporten.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot € 4500,- bruto per maand;
  • Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Kas Lammers
020 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Kas Lammers
020 – 6656430