Junior werkvoorbereider Elektrotechniek

Werkvoorbereider worden? Of je nu de stap vanuit de uitvoering wilt maken of al enig ervaring hebt. We zoeken jou!

Wat neem jij mee?

Voor een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechnische projecten zoeken wij een werkvoorbereider elektrotechniek? Wil je graag de stap vanuit de uitvoering maken of heb je al enig ervaring dan zoeken we jou!

Het betreft een bedrijf waar de mens op één staat en die al meer dan 20 jaar actief is in de elektrotechnische sector. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor verschillende industrieën als woningbouw, utiliteit en de industrie.

Als Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek speel je een belangrijke rol in het voorbereiden en plannen van elektrotechnische projecten. Je ondersteunt het projectteam bij het opstellen van technische specificaties, maakt kostencalculaties en stelt planningen op. Daarnaast werk je nauw samen met de engineers en tekenaars om ervoor te zorgen dat alle benodigde materialen en middelen tijdig beschikbaar zijn. Het projectteam weet in ieder geval dat ze op jou kunnen rekenen!

Je krijgt de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen en door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Werkvoorbereider Elektrotechniek er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 3300 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Menno Markus.


Meer informatie

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430
+31 (6) 26 93 37 60

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus
+31 (0) 20 – 6656430