Engineer E

Ben jij een enthousiaste Engineer Elektrotechniek met passie voor spraakmakende projecten?

Wat neem jij mee?

Je zal samenwerken in een hecht team van Projectleiders, Werkvoorbereiders, Tekenaars en BIM-modelleurs aan elektrotechnische installaties voor diverse bouwprojecten, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen en hightech productielocaties.

In deze rol staat jouw passie voor elektrotechnische installaties centraal. Je bent intensief betrokken bij spraakmakende projecten binnen de utiliteit en het gehele ontwerpproces van elektrotechnische installaties. Vanaf het begin denk je actief mee over installatietechnische oplossingen vanuit een multidisciplinaire benadering. Je ontwerpt nieuwe elektrotechnische installaties of doet voorstellen om bestaande installaties te verbeteren.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Wanneer je deel uitmaakt van het VitalSelect-team als Engineer Elektrotechniek, werk je niet alleen met collega’s bij de opdrachtgever, maar maak je deel uit van een team van professionals die dagelijks actief zijn op diverse opdrachten van onze relaties. Hoewel je deze collega’s niet dagelijks ziet, onderhouden we gemakkelijk contact. VitalSelect organiseert niet alleen borrels en bijeenkomsten, maar je kunt ook eenvoudig iedereen bereiken via onze eigen VitalSelect App.

Bij VitalSelect begrijpen we dat de rol van Engineer Elektrotechniek veeleisend is en dat je daarvoor beloond moet worden. Voordat we in de details van de beloning duiken, willen we je eerst meenemen in wat “Vitaliteit” bij VitalSelect betekent. Wij beloven jou uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, een persoonlijk opleidingsbudget, onbeperkte toegang tot Goodhabitz voor je ontwikkeling, flexibel werken, de mogelijkheid tot een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 5170,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Kas Lammers +31 615885601

Inlichtingen / Sollicitatie

Kas Lammers +31 615885601