BIM Coördinator installatietechniek

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en innovatief team dat zich toelegt op de toekomst van de bouwsector? Lees dan snel verder!

Wat neem jij mee?

Wil je deel uitmaken van een dynamisch en innovatief team dat zich toelegt op de toekomst van de bouwsector? Een toonaangevend technisch installatiebedrijf met vestigingen door heel Nederland, is op zoek naar een gedreven BIM Coördinator voor de hightech utiliteitsprojecten in De Meern.

Als BIM Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en sturen van alle BIM-gerelateerde activiteiten binnen deze projecten. Je zorgt ervoor dat de projectteams optimaal gebruikmaken van Building Information Modeling (BIM) om processen te optimaliseren, risico’s te minimaliseren en de kwaliteit van de projecten te waarborgen.

Wat ga je doen?

– Coördineren van het BIM-proces in samenwerking met diverse interne en externe belanghebbenden, zoals projectmanagers, engineers en architecten;
– Implementeren en bewaken van BIM-standaarden en -richtlijnen binnen de organisatie;
– Opstellen en beheren van BIM-protocollen en workflows;
– Begeleiden en coachen van projectteams bij het gebruik van BIM-software en -tools;
– Coördineren van clash-detectie- en coördinatiesessies en het oplossen van eventuele conflicten;
– Verzamelen, beheren en controleren van alle BIM-gerelateerde documentatie en modellen;
– Identificeren van verbeterpunten en het doen van voorstellen ter optimalisatie van het BIM-proces.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van BIM-Coördinator er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 5000 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Menno Markus.

Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430