Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Ben jij diegene die zorgt dat je collega’s zorgeloos aan de slag kunnen aan het project, en ook de voortgang bewaakt van het project zodat de klant deze tijdig in gebruik kan nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat neem jij mee?

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij VitalSelect ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitvoering, de begeleiding en de oplevering van utiliteitsprojecten in de randstad. Jij weet als geen ander hoe je een team meekrijgt en een prachtig resultaat levert aan de klant. Iedereen weet altijd dat ze bij jou terecht kunnen, je bent het visitekaartje en een goede relatie met de klant is voor jou heel belangrijk.

Hoe ziet je dag er dan uit? Uiteraard begin je je dag met een bak koffie met collega’s. Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde in het projectteam stel je project- en werkplanningen op. Je bestelt materialen en je beoordeelt offertes. Je zet de engineering op voor het project en je zorgt ervoor dat de uitvoering zo efficiënt mogelijk verloopt. Daartoe stem je af met opdrachtgever, leveranciers en de monteurs. Vergaderingen en werkbezoeken horen daar natuurlijk bij, net als het vastleggen van de administratie. Als het nodig is, pas je werktekeningen aan en calculeer je meer- en minder werk. Bovenstaande is voor jou goed te doen door je flexibiliteit, kennis van projecten, het meedenken met de klant en je ervaring in de utiliteit.

Je hebt in ieder geval kennis en/of ervaring met multidisciplinaire projecten, of je bent hiertoe bereidt te investeren in jezelf. Bij voorkeur heb je een relevante opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Installatietechniek en bent woonachtig in de omgeving van Almere.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris tot €4.290,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
  • Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
  • Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
  • Begeleiding op maat.

Meer informatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Niruben Kailayapillai +31 (0) 20 – 6656430