Werkvoorbereider W Maintenance Projecten

In een groeiende afdeling ben jij de essentiële schakel voor opvallende onderhoudscontracten in de regio. In deze unieke rol krijg je niet alleen de kans om als duizendpoot te fungeren in projecten, maar ook om actief bij te dragen aan het ontwerp van werktuigbouwkundige installaties.

Wat neem jij mee?

Als onderdeel van een team, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereiders en monteurs, ben je verantwoordelijk voor diverse en uitdagende renovatieprojecten met een waarde van € 100.000,- tot € 900.000,-. Deze projecten variëren van die voor defensie en HVC tot verschillende ziekenhuizen in de regio. In deze rol krijg je de kans om niet alleen te reageren op klantbehoeften, maar ook om proactief mee te denken in het ontwerp van W-installaties.

 

Binnen onze groeiende afdeling van 32 personen ben jij een waardevolle toevoeging. Je fungeert als een veelzijdige kracht in renovatieprojecten, waarbij je expertise wordt ingezet om projecten op tijd en met behoud van kwaliteit op te leveren. Jouw vermogen om zelfstandig te werken en effectief te communiceren binnen teams is cruciaal. Je bent verantwoordelijk voor de grondige voorbereiding van projecten, het maken van kostprijscalculaties, het bestellen van benodigde materialen, en het bewaken van budgetten en projectvoortgang in overleg met de projectleider.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op kantoor of de bouwplaats, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

Ja, natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken en kan je korting krijgen op de sportschool via VitalSelect.

En dan nu de voorwaarden!

* Salaris afhankelijk van ervaring (tussen de €3400,- en € 4400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
* Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- per jaar;
* Begeleiding/coaching op maat van Stefan van der Velden.
* Mogelijkheid tot auto van de zaak of reiskostenvergoeding ov

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430